Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έγινε πρόσφατα... γιαγιά!

«Η κόρη μου μού χάρισε ένα εγγονάκι, είναι πέντε μηνών»

Δείτε τη συνέντευξη της ηθοποιού στο OPEN

Έχει μια πολύ μεγάλη καριέρα στο θέατρο και την τηλεόραση, με το κοινό να την ξεχωρίζει τόσο για το ταλέντο όσο και την εμφάνισή της, αφού υπήρξε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα

Χριστίνα Θεοδωροπούλου: Βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της

Ο λόγος για τη Χριστίνα Θεοδωροπούλου που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα; κι αποκάλυψε κάτι που δε γνωρίζαμε, ότι πριν από πέντε μήνες... έγινε γιαγιά! 

Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου έχει χρόνια να πρωταγωνίστησει σε κάποια τηλεοπτική σειρά

Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου έχει χρόνια να πρωταγωνίστησει σε κάποια τηλεοπτική σειρά

«Η κόρη μου μου χάρισε ένα εγγονάκι, είναι πέντε μηνών. Είναι μια ζωγραφιά και μου έχει δώσει τέτοια ευτυχία και γαλήνη που δεν περίμενα. Εγώ δεν ήμουν έτσι στο παιδί μου. Είναι αγοράκι. Δυστυχώς, δε μένουν στην Ελλάδα, αλλά κάθε μέρα μου στέλνουν μια φωτογραφία», είπε αρχικά η ηθοποιός για την κόρη που έχει αποκτήσει με τον γνωστό δικηγόρο, συγγραφέα κι αρθογράφο Παναγιώτη Παναγιώτου.

«Δε νοσταλγώ ιδιαίτερα την εποχή που πρωταγωνιστούσα σε καθημερινά σίριαλ. Όταν κάνεις τηλεόραση και θέατρο μαζί για πολλά χρόνια, δεν γεύεσαι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Μόνο τρέχεις να προλάβεις», είπε και πρόσθεσε: «Έτρεχα από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν είχα χρόνο να ξεκουραστώ. Κοιμόμουν 4-5 ώρες, γιατί αυτές είχα μόνο αναγκαστικά. Δε θέλω να έρθει πάλι αυτή η εποχή», είπε για την καριέρα της στην τηλεόραση. 

Σπάνια εμφάνιση - Δείτε πώς είναι σήμερα η Χριστίνα Θεοδωροπούλου

Στη συνέχεια, μίλησε για ένα «αστείο» περιστατικό, με δύο θαυμάστριές της. «Με πέτυχαν παλιά δύο κυρίες έξω από το θέατρο που έπαιζα και με ρωτούσαν για τη συνέχεια της σειράς, νομίζω ήταν το Καλημέρα Ζωή. Μου λένε "Ο άντρας σου είναι στο νοσοκομείο και χαροπαλεύει" και τους λέω "Τι λέτε; Πριν λίγο τον άφησα σπίτι". Μετά κατάλαβα ότι εννοούσαν τον άντρα μου στο σίριαλ, τον Φαίδωνα Γεωργίτση», περιέγραψε γελώντας.

Χριστίνα Θεοδωροπούλου & Παναγιώτης Παναγιώτου σε θεατρική πρεμιέρα το 2021

Χριστίνα Θεοδωροπούλου & Παναγιώτης Παναγιώτου σε θεατρική πρεμιέρα το 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όσο για τα σχόλια που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της, ανέφερε: «Φυσικά και δέχτηκα υποτίμηση, επειδή έπαιζα σε σαπουνόπερες. Αν και πριν και μετά από αυτά, έκανα ωραίες σειρές. Πλέον, έχουν αλλάξει τα πράγματα, οι ηθοποιοί κάνουν πολλή τηλεόραση κι όλο αυτό έχει χαλαρώσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top