Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έκανα τρεις εξωσωματικές. Έκλαψα, αλλά δεν εγκατέλειψα»

Ο γιος της, η γνωριμία με τον σύζυγό της κι η τηλεοπτική επιστροφή της

Η Μαρίνα Ασλάνογλου αποτελεί μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της γενιάς της στο θέατρο και την τηλεόραση.

Το star.gr και ο Βαγγέλης Καράλης τη συνάντησαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά λίγο πριν την παράσταση που πρωταγωνιστεί Σκηνές από έναν Γάμο. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από 14 χρόνια, τη μητρότητα και τον ερχομό του γιου της Κωνσταντίνου που της άλλαξε την ζωή. Με δύναμη ψυχής εξομολογείται τις εξωσωματικές που έκανε για να αποκτήσει παιδί μαζί με τον σύζυγό της και πετυχημένο δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα. 

Φέτος την απολαύσαμε τηλεοπτικά στην σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι Κοιμάσαι» ενώ από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες: «Είχα να κάνω 14 χρόνια τηλεόραση κι ήταν καθαρά δική μου επιλογή. Από τη νέα σεζόν θα είμαι στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες μαζί με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Γιουλίκα Σκαφιδά, Δήμητρα Ματσούκα, Χρήστο Μαλιάκη σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη». 

Μαρίνα Ασλάνογλου: Ο γιος της έγινε πέντε ετών - Στιγμιότυπα από το πάρτι

Η ηθοποιός με συγκίνηση μιλάει για τον 5χρονο γιο της, Κωνσταντίνο, που απέκτησε με τον σύζυγό της Δημοσθένη Πέππα: «Από τη στιγμή που ήρθε ο γιος μου στη ζωή μου, άλλαξαν όλες οι προτεραιότητες μου. Πάντα είχα τον εαυτό μου ως προτεραιότητα, τώρα από τη στιγμή που θα ξυπνήσω μέχρι που θα κοιμηθώ η έννοια μου είναι ο Κωνσταντίνος». 

Η Μαρίνα Aσλάνογλου με τον σύζυγό της Δημοσθένη Πέππα

Η Μαρίνα Aσλάνογλου με τον σύζυγό της Δημοσθένη Πέππα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η ευτυχισμένη μανούλα μιλάει για τις τρεις εξωσωματικές που έκανε, δίνοντας θάρρος στις γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδιά:  «Είναι ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μου. Θέλει αγώνα, πίστη κι έχει πολύ μεγάλη αγωνία. Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Έχω κάνει τρεις εξωσωματικές, αλλά δεν εγκατέλειψα. Πάντα το άκουσμα ότι, δυστυχώς, είναι αρνητικό σε κάνει να κλαις και να νοιώθεις ότι εσύ φταις, αλλά αυτό πρέπει να το ξεπεράσεις και να βρεις τη δύναμη να πας παρακάτω», αναφέρει. 

Η γνωριμία με τον σύζυγό της ήταν τυχαία, μπορεί και μοιραία.  Με γοήτευσε ότι δεν είναι στο επάγγελμά μου. Τον γνώρισα στο αεροδρόμιο, μου άρεσε πολύ η παρουσία του και το πώς ήταν απέναντί μου».  

Ασλάνογλου: «Έκανα τρεις εξωσωματικές και αυτή σκότωσε τα παιδιά της»

Μαρίνα Ασλάνογλου & Νίκος Ψαρράς πρωταγωνιστούν στην παράσταση Σκηνές από έναν Γάμο

Μαρίνα Ασλάνογλου & Νίκος Ψαρράς πρωταγωνιστούν στην παράσταση Σκηνές από έναν Γάμο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αυτή την περίοδο η Μαρίνα Ασλάνογλου πρωταγωνιστεί στο σπουδαίο έργο του Ίγκµαρ Μπέργκµαν Σκηνές από έναν Γάμο με τον Νίκο Ψαρά, σε σκηνοθεσία της Έλενα Καρακούλη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Πρόκειται για το σπαρακτικό αριστούργημα που γράφηκε ακριβώς 50 χρόνια πριν, αρχικά ως τηλεοπτική σειρά και έπειτα ως κινηματογραφική ταινία με παγκόσμια επιτυχία. Η ιστορία της Μαριάννε και του Γιόχαν αποτυπώνει με αδυσώπητη ειλικρίνεια και σχεδόν ντοκουμενταρίστικο ρεαλισμό τα στάδια της φθοράς και της παρακμής μιας συζυγικής σχέσης.

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 
Κάμερα: Άμπερ Ντόκου, Μοντάζ: Χρήστος Κοβάτσης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top