Νικολέττα Καρρά: «Πέρασα μια ζόρικη τριετία, ήταν μετά το διαζύγιό μου»

«Δεν έχω αντοχές για πολλά πράγματα»

Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν δύσκολα για τη Νικολέττα Καρρά. . «Ήταν μια ζόρικη τριετία», είπε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός στην Γρηγόρη Αρναούτογλου και συνέχισε: «Πέρασα μια φάση δύσκολη. Ήταν ο κορωνοϊός, το διαζύγιο, το επαγγελματικό, ήταν όλα μαζί. Σε ειδικό πήγαινα από πιο πριν. Υπήρχαν στιγμές που κοίταζα το ταβάνι κι έλεγα “τώρα τι θα γίνει πώς θα τελειώσει”. Η ζωή μου είναι πάνω- κάτω μέχρι τώρα, εύχομαι στο εξής να είναι πιο ήρεμα και ομαλά τα πράγματα.

Έχω περάσει και πολύ δύσκολα και πολύ όμορφα. Λένε ότι αν μας συμβαίνει κάτι συνεχόμενο, μάλλον κάτι κάνουμε εμείς συνεχόμενα, οπότε το προκαλούμε. Είμαι ένας άνθρωπος των άκρων γενικά. Με καθορίζει το συναίσθημα, είμαι ή του πολύ ή του καθόλου. Όταν είσαι έτσι ακραίος, υποθέτω ότι φέρνει και ακραίες καταστάσεις. Από εκεί και πέρα έχουν συμβεί και πράγματα που δε φταίω εγώ, δεν τα ελέγχουμε όλα».

Η Νικολέττα Καρρά με τον πρώην σύζυγό της, Φώτο Πιττάτζη/ φωτογραφία NDP

Η Νικολέττα Καρρά με τον πρώην σύζυγό της, Φώτο Πιττάτζη/ φωτογραφία NDP

Νικ. Καρρά: Δε Θα Πάει Για 2η Σεζόν Το Αυτή Η Νύχτα Μένει

Η τηλεοπτική «Νίκη» από το «Αυτή η νύχτα μένει» αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της από τον Φώτο Πιττατζή, έπειτα από επτά χρόνια γάμου.

Η Νικολέττα Καρρά για το διαζύγιό της: «Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα»

«Μπορεί να βολεύει η ατάκα “φταίνε και οι δύο”. Είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα και διαφέρει από ζευγάρι σε ζευγάρι. Όπου έχει υπάρξει συναίσθημα δεν υπάρχει λογική. Τρέχα γύρευε ποιος έχει δίκιο και άδικο. Αισθάνομαι ότι είμαι σε μια ηλικία, μεγαλώνουμε πια και κουβαλάμε βάρος στην πλάτη μας. Όσο μεγαλώνεις αυτά που μπορείς να υπομείνεις είναι λιγότερα. Έχει συμβεί σε εμένα και το έχω διαπιστώσει σε όλους τους τομείς. Δεν έχω αντοχές για πολλά πράγματα».

Τα τελευταία χρόνια η όμορφη ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένη. Ο άνδρας που της έχει «κλέψει» την καρδιά ακούει στο όνομα, Διονύσης Παναγιωτάκης.

Νικολέττα Καρρά: Full in love με τον σύντροφό της, Διονύση Παναγιωτάκη

Η Νικολέττα Καρά με τον σύντροφό της, Διονύση Παναγιωτάκη/ φωτογραφία NDP

Η Νικολέττα Καρά με τον σύντροφό της, Διονύση Παναγιωτάκη/ φωτογραφία NDP

Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα κι από κοσμικά events. Επιθυμία, άλλωστε, και των δυο είναι να διατηρούν όσο γίνεται πιο χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top