Η Νικολέττα Καρρά για το διαζύγιό της: «Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα»

Όλα όσα αποκάλυψε η εντυπωσιακή ηθοποιός

Δε δίνει συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο, όταν το κάνει, οι δηλώσεις της συζητιούνται πολύ. Το πρωί της Πέμπτης η Νικολέττα Καρρά μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Η γνωστή ηθοποιός δε δίστασε να αναφερθεί για τον γάμο και το διαζύγιό της με τον Φώτο Πιττάτζη, αλλά και για την πιο δύσκολη περίοδο που βίωσε στη σκηνή του θέατρου.

Η Νικολέττα Καρρά με νέο look και νέο σύντροφο

Η Νικολέττα Καρρά με τον πρώην σύζυγό της, Φώτο Πιττάτζη/ φωτογραφία NDP

Η Νικολέττα Καρρά με τον πρώην σύζυγό της, Φώτο Πιττάτζη/ φωτογραφία NDP

«Ο γάμος ήταν ένα πάρτι και αν μου έρθει να το κάνω θα το κάνω, δεν το κυνηγάω κιόλας. Η πιο δύσκολη περίοδος της καριέρας μου είναι την τελευταία τριετία, λόγω ατυχιών. Υπήρξαν στιγμές που ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά. Έχω την ψυχολόγο μου που με συμβουλεύει. Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα, δεν πήγαινε τίποτα καλά, σε κανέναν τομέα», είπε αρχικα.

Ελληνίδα ηθοποιός αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαία η αγαπημένη των αντρών!

«Ήταν επιλογή μου να μην ασχοληθούν τα μέσα με το διαζύγιό μου, έλεγα “γιατί δε με πήρατε για την παράσταση, τώρα σας έπιασε ο πόνος;”. Είχα παίξει με γαστρεντερίτιδα σε μια παράσταση, ήταν πολύ δύσκολο, είχα πυρετό 39, στο ενδιάμεσο των παραστάσεων είχα πάει στο Κέντρο Υγείας», συμπλήρωσε η Νικολέττα Καρρά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top