Συγκινεί Ελληνίδα τραγουδίστρια για τη σχέση με τη μητέρα της

«Δε με αγκάλιασε, ήθελε να ζήσει μέσα από εμένα»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Γιοβάννας

Έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία από τη δεκαετία του '60 και παρότι τα τελευταία χρόνια απέχει από το τραγούδι, η φωνή της παραμένει αναλλοίωτη.

Ο λόγος για τη σπουδαία τραγουδίστρια Γιοβάννα που βρέθηκε στο Στούντιο 4, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να τη ρωτούν για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μητέρα της.

Η καριέρα της Γιοβάννας πηγαίνει πίσω στη δεκαετία του '60

Η καριέρα της Γιοβάννας πηγαίνει πίσω στη δεκαετία του '60

«Η μητέρα μου ήθελε να ζήσει μέσα από μένα. Δε νομίζω ότι χαιρόταν με τη χαρά μου, χαιρόταν με τη χαρά που έπαιρνε επειδή εγώ έκανα κάτι. Τα είχα καταλάβει όλα, αλλά δεν τολμούσα, ήμουν πολύ δειλή... Έχω μόνο ένα παράπονο, μια πίκρα, γιατί ο μόνος άνθρωπος που τάχθηκε από τη φύση, από τον Θεό να έρθει κοντά με το πλάσμα που έφερε στον κόσμο είναι η μάνα. Τους δένει μια αόρατη κλωστή, η οποία δεν αλλάζει με τίποτα. Αυτή η κλωστή δεν υπήρχε. Υπάρχουν γυναίκες που απλώς γεννάνε, αλλά δεν είναι μάνες», ανέφερε αρχικά.

«Δύο χρόνια πριν πεθάνει, 93 ετών, με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας, με λυγμούς και μου είπε: “Με συγχωρείς παιδάκι μου για όσα σου έχω κάνει". Ούτε τότε άνοιξα το στόμα μου για να της πω κάτι, σιώπησα», εξομολογήθηκε.

Η Γιοβάννα σε παρουσίαση βιβλίου του Μάκη Δελαπόρτα το 2014

Η Γιοβάννα σε παρουσίαση βιβλίου του Μάκη Δελαπόρτα το 2014 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Μου είχε πει “Δεν έμοιασες σε εμένα που είμαι όμορφη, έμοιασες στον πατέρα σου που ήταν άσχημος”, ήμουν 12 χρονών. Το σέρνω ακόμα μαζί μου, μου στέρησε την αυτοπεποίθησή μου. Πήγαινα να φάω με φίλους και τα χέρια μου έτρεμαν επειδή ήμουν άσχημη. Δε με χάιδεψε, δε με αγκάλιασε ποτέ. Έκανα τα πάντα και στάθηκα κοντά της την ώρα που έφευγε, την φρόντισα έτσι όπως δεν έχει φροντίσει παιδί μια αγαπημένη μάνα. Δε διανοήθηκα ποτέ να την κλείσω σε οίκο ευγηρίας», είπε συγκινημένη η Γιοβάννα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top