Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν μία αγωνία τεράστια που ήρθε και με έπνιξε»

«Με το σύζυγό μου υπήρχε σύγκρουση» δήλωσε η ηθοποιός.

Πώς έκανε ψυχανάλυση για να αντιμετωπίσει την ψυχολογική πίεση που ένιωθε κάθε φορά που βρισκόταν στη σκηνή αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Αθηνά Οικονομάκου: Πασχαλινή απόδραση με Μάξιμο και Σιέννα!

«Τα πρώτα χρόνια με κράτησε μακριά από το θέατρο μια ψυχολογική πίεση, ένα άγχος που είχα, σκηνικό, σκηνικό φόβο, stage fright. Κι επειδή ζορίστηκα πολύ και δυσκολεύτηκα, αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο, επειδή αγαπάω και πάρα πολύ τη δουλειά. Σκέψου ότι ήμουν σε παραστάσεις που περνούσα υπέροχα. Όλο αυτό ήταν ανυπόφορο, γιατί από τη μία ήμουν πανευτυχής με όλο αυτό που ζούσα, την παρέα που είχα, με την παράσταση, το ρόλο, την αποδοχή του κόσμου και από την άλλη, μέσα μου ένιωθα χαμένη στο διάστημα» δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου και πρόσθεσε: 

«Ήταν μία αγωνία τεράστια που ήρθε και με έπνιξε. Αποφάσισα πως μέχρι να το λύσω με την ψυχοθεραπεία, θα αποφύγω να το κάνω. Έβλεπα τηλεφωνήματα που αφορούσαν θεατρική πρόταση και με έλουζε κρύος ιδρώτας».

Αθηνά Οικονομάκου: Aπο ποια φοβία υπέφερε για χρόνια;

Η ηθοποιός η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Η Ζωή της άλλης» αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο είχαν συγκρούσεις καθώς διαφωνούσαν σε κάποια πράγματα που αφορούσαν τα δύο τους παιδιά.

«Είμαστε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες με τον άντρα μου. Υπήρχε μία κοινή βάση, το ίδιο νόμισμα στις δύο διαφορετικές όψεις. Ο Φίλιππος δεν είναι υπέρ των ορίων και του προγράμματος. Εγώ είμαι εντελώς το αντίθετο.Υπήρχε σύγκρουση και με τα παιδιά ειδικά. Με το πρώτο παιδί εγώ ήμουν παραπάνω πιεστική, του προγράμματος. Έχουμε έρθει ο ένας στο μέρος του άλλου, το θέλαμε πολύ, το παλέψαμε πολύ, το δουλέψαμε πολύ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top