Γιάννης Παπαμιχαήλ προς Γιώργο Λιάνη: Θα τα πούμε στα δικαστήρια     

«Προσέβαλε τη  μνήμη της μητέρας μου Αλίκης Βουγιουκλάκη και εμένα»    

Τι είπε ο δικηγόρος του Γιάννη Παπαμιχαήλ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.    

«Θα τα πούμε στα δικαστήρια» αναφέρει σε μακροσκελή ανάρτησή του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη, για τα όσα ανέφερε για περιστασιακή σχέση με τη μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη. 

Δημήτρης Παπαμιχαήλ:Συγκινεί ο γιος του για τα 18 χρόνια από τον θάνατό του   

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προαναγγέλλει μάλιστα ότι θα προσφύγει τόσο στην ποινική όσο και στην αστική δικαιοσύνη.  

Γιώργος Λιάνης: Μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με γνωστή τραγουδίστρια

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του τη νύχτα ο γιος της αείμνηστης δημοφιλούς ηθοποιού αναφέρει μεταξύ άλλων:   

«Η Βουγιουκλάκη με άφηνε να κρυφακούω τα προσωπικά της»

«Είναι αργά και οι περισσότεροι θα διαβάσετε το κείμενο αυτό, μόλις ξυπνήσετε. Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να τοποθετηθώ στο θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Λιάνη. Ο καθένας έχει την ευθύνη για αυτά που λέει και πράττει. Αυτό δεν σημαίνει ότι μια συγνώμη θα με κάνει να αλλάξω την απόφαση μου, και όλα θα είναι μια χαρά. Απεναντίας, έχω πάρει τις αποφάσεις μου, θα λογοδοτήσει ο Γιώργος Λιανης, και στα ποινικά αλλά και στα αστικά δικαστήρια. Δεν κάνω πίσω για κανένα. Με αυτά που δήλωσε ο Γιώργος Λιάνης, δεν προσέβαλε μόνο την αείμνηστη μητέρα μου, αλλά και εμένα, προσωπικά. Δεν έχω χάσει ποτέ καμία δική, μετράω ένα 10-0 ή κάπου εκεί κοντά, για τον απλούστατο λόγο ότι πάντα το δίκιο ήταν με το μέρος μου.

Θα ανατρέξω σε μια δίκη στην οποία ήμουν εγώ το 2008 κατηγορούμενος, διάφοροι ξερόλες πραγματικά με σταύρωσαν, όντας σίγουροι ότι θα κριθώ ένοχος. Η Ελληνική δικαιοσύνη, όμως είχε άλλη άποψη και με αθώωσε από όλες τις κατηγορίες. Γιατί; Γιατί είπα την αλήθεια. Έτσι έχω μάθει να λειτουργώ στη ζωή μου, ακόμα και εάν αυτό μου έχει  κοστίσει πάρα πολύ, σε προσωπικό επίπεδο.  Η απόφαση να αποσυρθώ από το προσκήνιο,  ήταν καθαρά δική μου απόφαση. Έχω μεγάλους στόχους τους οποίους θέλω να πετύχω μαζί με τον καλό μου φίλο, και συνέταιρο, σε διάφορα επαγγελματικά projects, τον Άγγελο Κοτταριδη, και την επί 32 χρόνια φίλη μου, και Πρόεδρο των Γυναικών Επιχειρηματιών των ΗΠΑ, Wendy D. Αυτά είχα να πω».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top