Γιώργος Λιάνης: Μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με γνωστή τραγουδίστρια

Ο πρώην βουλευτής είναι σύμβουλος στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάνη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Με αφορμή τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει του Alpha όπου έχει ρόλο συμβούλου, ο Γιώργος Λιάνης μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη»

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως κάποτε είχε σχέση με την τραγουδίστρια, Ρένα Κουμιώτη.

Ο Γιώργος Λιάνης υπήρξε μεγάλος καρδιοκατακτητής στα νιάτα του!

Ο Γιώργος Λιάνης υπήρξε μεγάλος καρδιοκατακτητής στα νιάτα του!

«Είμαι πολύ ερωτευμένος πάρα πολύ καιρό τώρα, με μια γυναίκα που ήταν στη ζωή μου κοντά 30 χρόνια. Τη λένε Μαρία κι είναι υπέροχη. Τελείωσαν οι γάμοι μου, η τελευταία μου γυναίκα ήταν η Κοραλία Καράντη. Ευχαρίστως θα παντρευόμουν ξανά. Όποια γυναίκα μου ζήτησε γάμο, τον έκανα. Αν η σύντροφός μου τώρα μου ζητούσε παιδί, θα το έκανα... Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, το ξέρω για τουλάχιστον μια περίπτωση. Δεν ήμουν καλός πατέρας, γιατί η φιλοδοξία μου για τη δημοσιογραφία νίκησε τα πάντα. Έχω ζητήσει συγγνώμη από τα παιδιά μου», είπε αρχικά. 

Η γνωστή τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάνη

Η γνωστή τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάνη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου Γιώργος Λιάνης – Κοραλία Καράντη

Σχετικά με την ιδιαίτερη αδυναμία που είχε στις... τραγουδίστριες, ο Γιώργος Λιάνης αποκάλυψε: «Συνδέθηκα με πολλές λαϊκές τραγουδίστριες. Είχα σχέση με τη Ρένα Κουμιώτη, μαθαίνετε και κάτι καινούργιο... Υπέροχο πλάσμα και τεράστια λαϊκή τραγουδίστρια στα χρόνια μας. Επίσης παντρεύτηκα λαϊκή τραγουδίστρια, τη Λιζέτα Νικολάου».

O Γιώργος Λιάνης με την πρώην σύζυγό του, Κοραλία Καράντη, στο θέατρο του Λυκαβηττού το 2008

O Γιώργος Λιάνης με την πρώην σύζυγό του, Κοραλία Καράντη, στο θέατρο του Λυκαβηττού το 2008 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top