Παπαμιχαήλ: Μήνυσε τον Λιάνη μετά τις δηλώσεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται»

Δημητρακόπουλος: «Ο Γ. Παπαμιχαήλ θα κινηθεί νομικά κατά του Γ. Λιάνη για προσβολής της μνήμης της μητέρας του»

Φανερά ενοχλημένος είναι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ, μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την αείμνηστη ηθοποιό.

Ο ίδιος αισθάνθηκε προσβεβλημένος, δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια, και στράφηκε νομικά εναντίον του δημοσιογράφου. Ο δικηγόρος του Γιάννη Παπαμιχαήλ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε για την αγωγή και τη μήνυση που κατέθεσε κατά του Γιώργου Λιάνη.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με τη μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με τη μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί συγκρατημένο, με μόρφωση. Έχει μια αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του. Η μητέρα του όταν ήταν μικρός ήταν μητέρα και πατέρας. Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν μοναδική. Ακόμη, η ανάμνησή της τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του. Μας πήρε πριν από λίγες ημέρες τηλέφωνο και εξέφρασε τεράστια λύπη, ήταν συντριμμένος με αυτά που άκουσε από τον κύριο Λιάνη. Προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε, ένιωθε συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένος για όσα ελέχθησαν από τον κύριο Λιάνη», είπε ο γνωστός δικηγόρος στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Αισθάνθηκε ότι επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης. Μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εις βάρος του κ. Λιάνη. Ο νεκρός μπορεί να μην έχει δικαιώματα, τα προσφιλή του πρόσωπα όμως έχουν δικαιώματα. Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται. Τα πρόσωπα που δικαιούνται να κινηθούν δικαστικά είναι οι συγγενείς», πρόσθεσε ο κύριος Δημητρακόπουλος.

Η συνέντευξη της Βουγιουκλάκη στον Λιάνη πριν 35 χρόνια

Τι είπε ο Γιώργος Λιάνης για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάνης αναφερθηκε στη σχέση που είχε με τη σπουδαία ηθοποιό. Μάλιστα, προχώρησε σε κάποιες «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες που συζητήθηκαν μιας και αρκετοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν άκομψη την τοποθέτησή του.

«Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Πήγα σπίτι της να της πάρω συνέντευξη και εξελίχθηκε από δράμα σε έρωτα και σε κωμωδία. Η Αλίκη συνέκρινε τον εαυτό της με την Αιμιλία Υψηλάντη. Με ρωτούσε ποια είναι πιο όμορφη κι έλεγα εγώ "η Αιμιλία είναι πιο όμορφη"», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Γιώργος Λιάνης

Γιώργος Λιάνης


«Κάποια στιγμή με ρώτησε: "Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;" και της είχα απαντήσει: "Το στήθος σου". Και μου είπε μια φράση που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία. Και ανοίγει μια ρόμπα που φορούσε και μου λέει "πάρ’ το". Και εγώ όχι μόνο δεν κόμπλαρα, αλλά ήταν κάτι απόλυτα ωραίο. Απρόσμενο, ωραίο και φυσιολογικό, θα έλεγα. Είχε χωρίσει τότε», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top