Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Καλά κάνει η γυναίκα του Αρσενίου και του μαγειρεύει»

«Κακώς έγινε τόσο θέμα η δήλωση του Σάκη Αρσενίου»

Τις δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου που προκάλεσε έντονα σχόλια αλλά και τις αναρτήσεις της συζύγου του που τον υποστήριξαν σχολίασαν στο πλατό του Happy Day.

«Είμαι παλαιών αρχών, θέλω τη γυναίκα να μαγειρεύει και να σιδερώνει»

«Είμαι κάθετος στο ότι μια γυναίκα θα πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει και να κάνει δουλειές. Είμαι παλαιών αρχών, τα έχω βρει και με τη Λαμπρινή αυτά, θέλω η γυναίκα μου και να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να κάνει δουλειές και να φροντίζει τον άντρα της με το παιδί της», είχε δηλώσει ο Σάκης Αρσενίου.

H σύζυγός του, Λαμπρινή, δήλωσε ότι δεν τη βάζει με το ζόρι να κάνει όσα κάνει, αλλά πως και η ίδια το θέλει και τα έχουν συμφωνήσει.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Θα συμφωνήσω ότι ο Σάκης Αρσενίου δεν είχε κακή πρόθεση και κακώς έγινε τόσο μεγάλο θέμα και παρεξηγήθηκε. Από την άλλη θεωρώ και υπερβολικό να κάνει και 10 αναρτήσεις οι γυναίκα του να αποδείξει το αυτονόητο… ότι τον αγαπάει και καλά κάνει και μαγειρεύει», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μοιάζει σαν να θέλει να το κάνει αυτό για να δείξει ότι δεν την ενοχλεί. Το να θες να φροντίζεις τον άνδρα σου δεν είναι κάτι κακό, δεν πρέπει δηλαδή να διασκεδάζεις τις εντυπώσεις», πρόσθεσε η παρουσιάστρια για τις αναρτήσεις που έκανε η σύζυγος του Σάκη Αρσενίου να φροντίζει τον αγαπημένο της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top