«Είμαι παλαιών αρχών, θέλω τη γυναίκα να μαγειρεύει και να σιδερώνει»

Οσα αποκάλυψε γνωστός τραγουδιστής που πρόσφατα έγινε μπαμπάς

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Η δήλωση που έκανε ο Σάκης Αρσενίου στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για το ότι είναι παλαιών αρχών, εξόργισε την ομάδα του Breakfast@Star. «Θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να πλένει, να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της», ισχυρίστηκε ο τραγουδιστής που πριν από λίγες εβδομάδες έγινε μπαμπάς

«Όταν ακούω αυτές τις δηλώσεις, με πάνε στον μεσαίωνα, γιατί είμαστε στο 2023. Θεωρώ ότι στις μέρες μας, αφού έχουμε την ισότητα, πρέπει να μαγειρεύουμε και οι δύο και πρέπει κι οι δύο να είμαστε βοηθητικοί. Μου κάνει εντύπωση που ένα νέο παιδί σαν τον Σάκη Αρσενίου κι ένας νέος πατέρας κάνει τέτοιες δηλώσεις και με πάει πολύ πίσω», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου. 

Σάκης Αρσενίου – Λαμπρινή Πλεύρη: Πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο

Η Λιλή Πυράκη είπε στη συνέχεια: «Κι ακόμα πιο πολύ εντύπωση μας κάνει που υπάρχει και μια γυναίκα, η οποία είναι μαζί του κι ακούει το ότι: “Θέλω να μαγειρεύεις, να σιδερώνεις, να με φροντίζεις, αυτός είναι ο ρόλος μου”». 

«Έχω νεύρα από το πρωί που το είδα αυτό» σχολίσε η Ελένη Χατζίδου, ενώ ο Ετεοκλής Παύλου απευθύνθηκε στον Σάκη Αρσενίου: «Δοκίμασε και το άλλο που το κάνω εγώ, κάνε τα εσύ, έχει άλλη ομορφιά. Λάθος όλο! Δεν μπορώ αυτές τις απόψεις, με συγχύζουν».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top