Αρρωστούλα η Αθηνά Οικονομάκου: Τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν

Το βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της

Οι ιώσεις «θερίζουν» το τελευταίο διάστημα. Από αυτές δε γλίτωσε ούτε ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου, Μάξιμος, ο οποίος στη συνέχεια κόλλησε και τη διάσημη μαμά του.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με τα εσώρουχά της και «κόβει» την ανάσα

Η ηθοποιός – επιχειρηματίας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα υγείας που τη ταλαιπωρεί. Ανέβασε ένα βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της και εξήγησε για ποιον λόγο έκανε χρήση φίλτρου στο Instagram.

Fashion icon στο Κάϊρο η Οικονομάκου με μίνι φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες

«Καλημέρα. Φίλτρο προφανώς γιατί η κατάσταση δεν είναι να φανεί στην πραγματικότητά της. Εγώ είμαι αρρωστούλα. Είχα ένα κρύωμα. Μπούκωμα. Σήμερα ξύπνησα με πύον στις αμυγδαλές οπότε ξεκίνησα αντιβίωση. Δεν μπορώ καθόλου να καταπιώ, οπότε δεν καταλαβαίνετε. Είχα πάρα πολλά χρόνια να πάρω αντιβίωση και να αρρωστήσω έτσι. Άρρωστος και ο Μαξιμούλης το Σαββατοκύριακο. Τώρα περιμένουμε και τη μικρή γιατί πάμε εναλλάξ. Έχω πάρα πολλά πράγματα να σας δείξω αλλά τώρα με αυτό δεν μπορώ να το κάνω», ακούγεται να λέει η ίδια στο βίντεο.

Αθηνά Οικονομάκου

 

Αυτό δεν είναι βέβαια το μόνο πρόβλημα που της «χτύπησε» την πόρτα τις τελευταίες εβδομάδες. Η Αθηνά είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να διαγνωστεί με ρήξη μηνίσκου αλλά δεν έχασε χρόνο και απευθύνθηκε στον γνωστό Οστεοπαθητικό, Λευτέρη Παθιάκη.

Όπως όλα δείχνουν κατάφερε να αποτρέψει τη χειρουργική επέμβαση. «Το γόνατο μου είναι καλά. Έχω έναν καταπληκτικό χειροπράκτη. Θα τη γλιτώσω την επέμβαση. Ξεκινάμε δυναμικά», πρόσθεσε στο ίδιο βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top