Η Φωτεινή 21 χρόνια μετά το Fame Story - Ο viral καβγάς με την Άσπα

«Το σκηνικό με την Άσπα μας κυνηγάει ακόμα»

Δείτε όσα είπε η Φωτεινή στο Happy Day

21 χρόνια μετά την πολυσυζητημένη συμμετοχή της στο Fame Story, η Φωτεινή Τσιτσιγκού συστήνεται και πάλι στην κάμερα με το νέο της επώνυμο.

Πλάνο της Φωτεινής από το πρώτο Fame Story

Πλάνο της Φωτεινής από το πρώτο Fame Story

Η τραγουδίστρια που πλέον συστήνεται ως Φωτεινή Ράλλη, η οποία πέρασε στην ιστορία των ριάλιτι, μέσα από τον επικό καβγά με την Άσπα Τσίνα, μίλησε στο Happy Day. «Είναι κάτι που ακόμα μας κυνηγάει, ήμασταν μικρά κορίτσια. Πάνω στα νεύρα μας λέμε και καμιά ατάκα που είναι μπιπ και είναι κάτι που με καταδιώκει. Μου λένε ακόμα  “Τι της έχω κάνει της μ@#@%$ένης”. Δεν ξέρω τι γίνεται όταν πας σε ένα ριάλιτι, γιατί σε ριάλιτι εξελίχθηκε», είπε. 

Άνοιξε το στόμα της η Άσπα Τσίνα - Όσα είπε για Δέσποινα Βανδή-Βίκυ Κάβουρα

21 χρόνια μετά το talent show που την έκανε γνωστή κι η Φωτεινή είναι στα καλύτερά της!

21 χρόνια μετά το talent show που την έκανε γνωστή κι η Φωτεινή είναι στα καλύτερά της!

«Δεν το είχα πει και στον μπαμπά μου ότι θα πάω στο Fame Story γιατί δεν τα είχε πολύ καλά. Τότε ήταν το Big Brother, οπότε δε μας άφηνε να δούμε καν Big Brother. Δήλωσα συμμετοχή συμμετοχή στο Fame Story κι ο μπαμπάς μου δεν ήξερε τίποτα. Κάποια στιγμή με βλέπει μπροστά του και το δέχτηκε γιατί είδε και τον Αντώνη Βαρδή, την Κατερίνα Κούκα κι άλλους καταξιωμένους ανθρώπους», ανέφερε για τη συμμετοχή της στο talent show. 

Θεά η Άσπα Τσίνα – Σε ποιον είπε και πάλι τη θρυλική της ατάκα;

Φωτεινή Ράλλη: Η νέα ζωή

Για τον γάμο και τη γέννηση της κόρης της, δήλωσε: «Κάνω μια οικογενειακή ζωή. Ο άντρας μου ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Είχαμε πάει Γαλλία, Μονακό. Ο γάμος μας έγινε στη Γαλλία. Είχα και τη μικρή τότε που ήταν έξι μηνών, μείναμε εκεί άλλα τέσσερα χρόνια. Δε θα υπάρξει δεύτερο παιδί. Γέννησα φυσιολογικά, πήγα στο δωμάτιο και μετά αισθάνθηκα ότι πονάω πάρα πολύ, είχα αιμορραγία, οπότε με βάλανε κατευθείαν στο χειρουργείο,  με έπιασε ένας φόβος», ανέφερε η Φωτεινή. 

Η Φωτεινή σε νυχτερινή πίστα το 2007

Η Φωτεινή σε νυχτερινή πίστα το 2007 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Πλέον δεν με λένε Τσιτσιγκού, με λένε Ράλλη», είπε η τραγουδίστρια 21 χρόνια μετά το Fame Story.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top