Θοδωρής Μαραντίνης: «Υπερέβαλα λίγο στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών»

Όσα είπε ο Frontman των Onirama για την αντιμετώπιση των Μέσων

Δείτε όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή του Mega

Για τα παιδιά του, τους Onirama και την έκθεση του στη δημοσιότητα μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν αποκλείω το γεγονός ενός δεύτερου γάμου»

Ο τραγουδιστής δήλωσε αρχικά, πως έχει μια πολύ στενή σχέση με τους δυο γιους που απέκτησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Η δεκαετία των 00’s έχει στιγματίσει τη ζωή μου, γιατί δημιουργήθηκε το συγκρότημα και η επόμενη, γιατί απέκτησα τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι 10 και 15 ετών, υπάρχει ένα χάσμα γενεών, αλλά είναι κι όμορφο. Οι μπαμπάδες είναι πιο κοντά στα παιδιά». 

Με frontman τον Θοδωρή Μαραντίνη, οι Onirama μετράνε αρκετά χρόνια με πολλές επιτυχίες!

Με frontman τον Θοδωρή Μαραντίνη, οι Onirama μετράνε αρκετά χρόνια με πολλές επιτυχίες!

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο συγκρότημα, τη δημοσιότητα, αλλά και τον τρόπο που τη χειρίζεται ένας καλλιτέχνης. «Είναι απαραίτητο το υπερεγώ σε έναν καλλιτέχνη, αλλά θα πρέπει να το ελέγχει. Είναι σαν αγρίμι, με το οποίο πρέπει να συμφιλιωθείς για να μη σε φάει», εξήγησε. 

Θοδωρής Μαραντίνης: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια για τα παιδιά»

«Προσωπικά, ποτέ δεν ένιωσα έπαρση, αλλά είχα μια σιγουριά ότι θα συνεχίζουν οι επιτυχίες. Το συγκρότημα σε επαναφέρει στην ισορροπία, όταν πας να θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Με ενοχλεί, όταν βλέπω καλλιτέχνες που γίνονται καρικατούρες και δεν καταλαβαίνουν πότε πρέπει να σταματήσουν. Είναι μεγάλη αγωνία για εμένα το να ξέρω πότε θα σταματήσω», συμπλήρωσε. 

Ο Θοδωρής Μαραντίνης με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου σε εξόρμησή τους στο Ναύπλιο το 2018

Ο Θοδωρής Μαραντίνης με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου σε εξόρμησή τους στο Ναύπλιο το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τέλος, αναφέρθηκε στη στάση του απέναντι στον Τύπο και δήλωσε ότι στο παρελθόν δίσταζε πολύ να βρεθεί κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. «Είχα συστολή απέναντι στα Μέσα κι αυτό φαινόταν σαν σνομπισμός. Κάποια στιγμή, υπερέβαλα λίγο στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών, γιατί παρασύρθηκα. Πλέον δε μου αρέσει και ξέρω ότι μπορείς να το διαφυλάξεις!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top