Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν αποκλείω το γεγονός ενός δεύτερου γάμου»

Τι είπε για τα παιδιά του

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε την ηλικία του, μίλησε για τα παιδιά του, ενώ δεν απέκλεισε το γεγονός ενός δεύτερου γάμου.

«Σε τρεις μήνες, θα γίνω 45 ετών. Αλήθεια, στις 16 Ιουνίου. Περιμένω δωράκι» είπε αρχικά ο frontman των Onirama στην κάμερα του Πρωινού και τον Γρηγόρη Μπάκα.

Θοδωρής Μαραντίνης: Δείτε το εντυπωσιακό σαλόνι του στο εργένικο σπίτι του

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε: «Δεν αποκλείω το γεγονός ενός δεύτερου γάμου. Είναι μία επιλογή που ως χωρισμένοι, οφείλουμε να πάρουμε στη δεύτερη φάση της ζωής μας. Δεν αποκλείουμε κάτι, γιατί στη ζωή είναι ανόητο να λες ποτέ. Μπορείς να δηλώσεις πώς νιώθεις τη συγκεκριμένη στιγμή.

Όλοι είτε χωρισμένοι, είτε όχι θέλουμε το καλό των παιδιών μας. Τώρα, ατυχίες, λάθη και κακές στιγμές θα υπάρξουν, το θέμα είναι πώς θα τις διαχειριστούμε. Ο σκοπός μου ήταν πάντα να το διαχειριστώ εντός των πυλών και να λυθεί οποιαδήποτε διαφωνία προκύπτει για οποιονδήποτε λόγο και ό,τι κι αν κρύβει από πίσω της να τη διαχειριζόμαστε με τέτοιο τρόπο ώστε να λύνεται και να μην επηρεάζει τα παιδιά. Κάποιες φορές δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου και στενοχωριέμαι πολύ».

Για τα Τέμπη, ο Θοδωρής Μαραντίνης σχολίασε ότι είναι πολύ στενοχωρημένος και είναι λογικό να υπάρχει μία αγανάκτηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top