«Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, τα ζευγάρια εδώ στην Ελλάδα δε ζητάνε βοήθεια»

Όσα αποκάλυψε ξανθιά παρουσιάστρια

Δείτε όσα είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή του Μega

Για την προσωπική της ζωή, την επιστροφή της από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, αλλά και για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Κέφαλο, μίλησε η Χριστίνα Αλούπη

Χριστίνα Αλούπη: Χώρισε; Τι απαντά η ίδια

«Έλειπα 13 χρόνια από την Ελλάδα, τώρα είμαστε εδώ εννέα μήνες. Είμαστε καλά με τα παιδιά, έγινε μια ομαλή μετάβαση κι είμαστε σε καλό δρόμο. Κάποια στιγμή είχα αρρωστήσει πολύ έπρεπε να πάω νοσοκομείο και δεν είχα πού να αφήσω τα παιδιά. Αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα για τον κορωνοϊό και λόγω της βίας ειδικά στα σχολεία. Είδα το παιδί να παίζει με κάλυκες, έπαθα σοκ δεν ήξερα αν είναι σφαίρα ή κάλυκας», είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Την προηγούμενη δεκαετία η Χριστίνα Αλούπη συμμετείχε σε αρκετές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης

Την προηγούμενη δεκαετία η Χριστίνα Αλούπη συμμετείχε σε αρκετές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης

Σχετικά με τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο, εξήγησε: «Δε μου στοίχισε ότι γράφουν πως έχω χωρίσει. Πιο πολύ ανησυχώ για τους ανθρώπους στο οικογενειακό περιβάλλον. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, τα ζευγάρια εδώ στην Ελλάδα δε ζητάνε βοήθεια. Με το δεύτερο παιδί χάθηκαν οι ισορροπίες στη σχέση κι εκεί λες "Ή θα το αφήσω να πάρει την κατρακύλα ή θα κάνω κάτι"». 

Χριστίνα Αλούπη: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά η περσινή, αναθεώρησα τα πάντα»

Όσοn αφορά στις αισθητικές επεμβάσεις, η Χριστίνα Αλούπη αποκάλυψε: «Aν νιώσω ότι θέλω να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση θα το κάνω, χαίρομαι που περνάνε τα χρόνια. Μακάρι να περάσουν άπειρα χρόνια και να γινώ μια γιαγιά».

Η εμφάνιση της Χριστίνας Αλούπη θυμίζει... Καλιφορνέζα!

Η εμφάνιση της Χριστίνας Αλούπη θυμίζει... Καλιφορνέζα! /Φωτογραφία Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top