Χριστίνα Αλούπη: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά η περσινή, αναθεώρησα τα πάντα»

Πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η Χριστίνα Αλούπη και η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν μετά από αρκετούς μήνες στο πλατό της εκπομπής «Ελένη».

Η παρουσιάστρια, η οποία έχει επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα από την Αμερική, εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη πως ο προηγούμενος χρόνος ήταν δύσκολος για εκείνη.

Χριστίνα Αλούπη: Η ζωή στην Αμερική, η κατάθλιψη και η μητρότητα

«Μετά από πέντε μήνες εδώ νιώθω υπέροχα. Νιώθω τέλεια, όχι ότι δεν έχω εγώ προβλήματα ή δεν συμμερίζομαι τα προβλήματα του κόσμου αλλά ξέρεις κάτι; Η υγεία έχει σημασία. Ξυπνάω το πρωί; Είμαι καλά; Είμαι υγιής; Είναι τα παιδιά μου καλά; Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Θα τα βρούμε όλα τα άλλα, θα τα λύσουμε» είπε αρχικά η Χριστίνα Αλούπη.

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμένα η περσινή. Αναθεώρησα τα πάντα, όλη τη φιλοσοφία της ζωής και μου βγήκε από μέσα μου ότι δεν αξίζει για τίποτα να στενοχωριόμαστε. Η ευτυχία πηγάζει από μέσα μας, ούτε από τη δουλειά, ούτε από τον σύντροφό μας, ούτε καν από τα παιδιά μας, θα τολμήσω να πω. Πρέπει να βρούμε την ευτυχία μέσα μας» πρόσθεσε η Χριστίνα Αλούπη στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κέφαλος τα τελευταία 13 χρόνια ζούσαν μόνιμα στην Αμερική, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της. Εκεί απέκτησαν τους δυο γιους τους. Ωστόσο, από το περασμένο καλοκαίρι η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα με τα παιδιά της.

«Είχα άγχος για την μετάβαση των παιδιών από την Αμερική στην Ελλάδα. Δεν ήξερα πώς θα το πάρουν, πώς θα νιώσουν. Τελικά όλα πήγαν καλά. Η μετάβαση ήταν ομαλή. Ο μεγάλος ξετρελάθηκε με το σχολείο. Θέλαμε να επιστρέψουμε Ελλάδα εδώ και χρόνια. Εμένα μου έλειπε η μαμά μου, φοβόμουν να πάω σχολείο», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top