Χριστίνα Αλούπη: Η ζωή στην Αμερική, η κατάθλιψη και η μητρότητα

Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Ελένη»

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε η Χριστίνα Αλούπη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής (09/09).

Χριστίνα Αλούπη: Η απάντηση στις φήμες ότι χωρίζει με τον σύζυγό της

 

 

Για την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική, αλλά και την αντίδραση των παιδιών της, όταν τους το είπε, δήλωσε

Χριστίνα Αλούπη: Στο νοσοκομείο ξανά ο μικρός της γιος 

«Είχα άγχος για την μετάβαση των παιδιών από την Αμερική στην Ελλάδα. Δεν ήξερα πώς θα το πάρουν, πώς θα νιώσουν. Τελικά όλα πήγαν καλά. Η μετάβαση ήταν ομαλή. Ο μεγάλος ξετρελάθηκε με το σχολείο. Θέλαμε να επιστρέψουμε Ελλάδα εδώ και χρόνια. Εμένα μου έλειπε η μαμά μου, φοβόμουν να πάω σχολείο». 

Η ίδια αναφέρθηκε και στα πρώτα δύσκολα χρόνια στις ΗΠΑ, σημειώνοντας πως ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη.

«Η πιο δύσκολη περίοδος στην Αμερική ήταν τα δύο πρώτα χρόνια. Μου έλειπε η οικογένειά μου. Έπιασα τον εαυτό μου να έχει κάποια δείγματα κατάθλιψης. Καθόμουν σπίτι και απλά ήμουν στο κρεβάτι και έβλεπα τηλεόραση», εξομολογήθηκε η ηθοποιός. 

Τέλος, αναφερόμενη στη μητρότητα παραδέχτηκε ότι τα παιδιά της την κάνουν ό,τι θέλουν. «Δεν είμαι η κλασσική Ελληνίδα μητέρα, αγχώνομαι λιγότερο. Ο Κωνσταντίνος είναι πιο αυστηρός, εγώ είμαι πιο… βούτυρο, με κάνουν ό,τι θέλουν», τόνισε η Χριστίνα Αλούπη στην «Ελένη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top