Χριστίνα Αλούπη: Χώρισε; Τι απαντά η ίδια

Τι είπε για τον σύζυγό της

Για τη νέα της ζωή στην Ελλάδα μετά την απόφαση να επιστρέψει μόνιμα από την Αμερική αλλά και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της μίλησε η Χριστίνα Αλούπη!

«Είμαστε ακόμα στην προσαρμογή. Έχουν μπει βέβαια τα πράγματα σε μια σειρά, τα παιδιά είναι στο σχολείο… Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται λίγο περίεργα στην Αμερική με τους πυροβολισμούς και όλα αυτά. Εσείς δεν τα ακούτε όλα εδώ. Έχει τύχει να πάω σε σούπερ μάρκετ και να πω, “έχει γούστο να μπει κανένας τρελός, να βγάλει ένα όπλο και να μας καθαρίσει όλους”» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Όσο για τα όσα θυμάται από τη ζωή της στην Αμερική, η Χριστίνα Αλούπη ξεχωρίζει τη γνωριμία της με τον Τομ Χάνκς.

Ο πιο γλυκός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ είναι ο Τομ Χάνκς. Μου έκανε εντύπωση που είχα πάει στην πρεμιέρα μιας ταινίας του, με την Τζούλια Ρομπερτς έπαιζε, και όσο χρόνο είχε αφιερώσει για να μιλήσει στις μεγάλες και πασίγνωστες εκπομπές, τόσο είχε δώσει και σε εμένα. Η Τζούλια Ρομπερτς για παράδειγμα, μίλησε μόνο σε ένα μεγάλο κανάλι και σε κανέναν άλλο» δήλωσε.

Η Χριστίνα Αλούπη αναφέρθηκε ακόμα και στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον σύζυγό της και αυτός να είναι και ο λόγος επιστροφής της στην χώρα μας, η Χριστίνα Αλούπη είπε:

«Επειδή δεν ανέβαζα πολλές οικογενειακές φωτογραφίες εκείνη την περίοδο, είχαν πει ότι χώρισα. Δε θα κάτσω να δώσω λογαριασμό και να αναλύσω τα πάντα για την οικογένειά μου. Με τον σύζυγό μου είπαμε ότι θα παλέψουμε το θέμα της απόστασης και προς το παρόν νομίζω πάει καλά. Είναι λίγο δύσκολο επειδή είμαι μόνη μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top