Ερωτευμένος ο Αργυρός: Ποια είναι η 24χρονη σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή για το ταξίδι στην Ιταλία

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο «Πρωινό».

Τα «βέλη» του έρωτα φαίνεται πως χτύπησαν για ακόμα μια φορά την καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού. Τους τελευταίους τρεις μήνες ένα νέο πρόσωπο έχει μπει στη ζωή του και ακούει στο όνομα Αλεξάνδρα Νίκα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ερωτευμένος με καλλονή κόρη γνωστού επιχειρηματία;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra (@alexandra.nika)

Η μελαχρινή καλλονή είναι η κόρη του γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών με σπουδές στο εξωτερικό. Για αρκετά χρόνια μοίραζε τον χρόνο της ανάμεσα σε Καλιφόρνια και Αθήνα. 

Όλα αυτά τα χρόνια o τραγουδιστής κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη φημολογούμενη σχέση του με την 24χρονη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra (@alexandra.nika)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψαν στη Φλωρεντία και την Τοσκάνη.

 

 

Τι είπε ο Νίκος Γεωργιάδης για τη νέα σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν επίσης μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέττα», είπε ο δημοσιογράφος.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού on camera

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε στο «Πρωινό» ότι ο τραγουδιστής ήταν στην Ιταλία με τη σύντροφό του, αντιθέτως ήταν εκεί με ανδροπαρέα.

Ο Γρηγόρης Μπάκας τον συνάντησε στο αεροδρόμιο και όπως ανέφερε: «Ακούγονται πολλά και γράφτηκε ότι είναι σε νέα σχέση, πιέστηκε να απαντήσει».

 

«Περάσαμε ωραία, ξεκουράστηκα. Οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και μας μίλαγαν από μικρά ιταλικά. Για το Voice δεν έχουν γίνει συζητήσεις για του χρόνου. Δουλεύω πολλές ώρες, αλλά δεν καταλαβαίνω ότι κουράζομαι, έχω καλή ομάδα», αρκέστηκε να σχολιάσει με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top