Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Η κόρη μου δεν ήθελε ούτε να με αγκαλιάσει»

Όσα είπε για την οικογένεια και την καριέρα

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαίρης Βιδάλη στην εκπομπή του OPEN 

Έχει μια πολύ μεγάλη πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, ενώ υπήρξε μια από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς όλα αυτά τα χρόνια

Μαίρη Βιδάλη: «Η κόρη μου έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ηθοποιός!»

Ο λόγος για τη Μαίρη Βιδάλη που το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι γυναίκες για να συνδυάσουν με επιτυχία την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή.

Η Μαίρη Βιδάλη απέχει εδώ και χρόνια από την τηλεόραση, ωστόσο, δεν έχει εγκαταλείψει το θεατρικό σανίδι

Η Μαίρη Βιδάλη απέχει εδώ και χρόνια από την τηλεόραση, ωστόσο, δεν έχει εγκαταλείψει το θεατρικό σανίδι

«Η δική μας δουλειά δεν είναι να πηγαίνεις στο γραφείο και να γυρίζεις σπίτι. Είναι 24ωρο στην ουσία. Όταν θέλεις να κάνεις κι οικογένεια και καριέρα, χάνεις κι από τα δύο. Ούτε τέλεια μητέρα μπορείς να είσαι, ούτε τέλεια καριερίστα», δήλωσε αρχικά στο Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;

Γνωρίζετε ποιας Ελληνίδας ηθοποιού είναι γιος ο νεαρός της φωτογραφίας;

«Δεν μπορείς να προσφέρεις στα παιδιά σου λόγω ωραρίου. Το ένιωσα κι εγώ ότι έχω λείψει πολύ από τα παιδιά μου, αλλά ευτυχώς το έχω αναπληρώσει τώρα που είναι ενήλικες. Κι εκείνα το ένιωσαν. Ειδικά η κόρη μου δεν ήθελε ούτε να την αγκαλιάζω, γιατί όταν πήγαινε να με αγκαλιάσει της έλεγα: "Μη, είμαι βαμμένη" (για την παράσταση). Μετά αντιδρούσε, μου έλεγε: "Τότε δε θέλω ούτε να με φιλάς"», εξομολογήθηκε. 

Η Μαίρη Βιδάλη κι η κόρη της Ευγενία Καραχάλιου ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό

Η Μαίρη Βιδάλη κι η κόρη της Ευγενία Καραχάλιου ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δε δίνω δεύτερες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Παλιά το έκανα, τώρα προσπαθώ να μην το κάνω. Στις συνεργασίες μου δημιουργώ και προσωπικές σχέσεις και σπάνια βρίσκω ανθρώπους που δεν το εισπράττουν αυτό», παραδέχτηκε στη συνέχεια η Μαίρη Βιδάλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top