«Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω»: Σοβαρό τροχαίο για τον Νικολαΐδη

«Δεν έχω ξαναπάθει κάτι τόσο μεγάλο, ήταν σοκαριστικό»

Τον Χάρο με τα μάτια του είδε πριν από λίγες ημέρες ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος είχε ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα.

Ο ηθοποιός είχε «άγιο» μιας και βγήκε από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο ζωντανός, Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, έκανε 7 ράμματα στο κεφάλι και διαγνώστηκε και με κάταγμα στο μετακάρπιο.

«Όλα τα μωρά που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχή του γιου μας»

 Σταύρος Νικολαΐδης

Ο ίδιος εμφανίστηκε με επιδέσμους στο κεφάλι και δεμένο χέρι στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και περιέγραψε όσα του συνέβησαν.

Σταύρος Νικολαϊδης: Το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο

Σταύρος Νικολαϊδης: Το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο

«Ήταν απόγευμα, μη νομίζει ο κόσμος ότι ήμουν πιωμένος, ήταν ένα σημείο που δεν είχα καλή ορατότητα και για να μην κρύβομαι, τράβηξε κάτι την προσοχή μου στο κινητό για δευτερόλεπτα, ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ήρθε η γυναίκα μου και με πήρε γιατί μένω κοντά και φύγαμε κατευθείαν. Χτύπησα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Με πήρε η Τροχαία και με ρώταγε αν είμαι καλά γιατί με αυτό που είδαν στο αμάξι δεν ήξεραν πόσο καλά ήμουν. Βγήκα ζαλισμένος, η γυναίκα μου έτσι όπως με άκουσε νόμιζε ότι ξεψυχάω. Δυο τρία αμάξια που περάσανε δεν σταμάτησε κανείς. Έχω 7 ράμματα και σπασμένο μετακάρπιο. Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω, έχω ένα μαύρο για τη στιγμή. Το αυτοκίνητο διαλύθηκε. Δεν έχω ξαναπάθει κάτι τόσο μεγάλο, ήταν σοκαριστικό» είπε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top