Άφλεκ - Λόπεζ: Θα παίξουν ξανά μαζί σε ταινία μετά από 20 χρόνια!

Στην ταινία «Unstoppable»

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ θα συνεργαστούν ξανά μετά από σχεδόν 20 χρόνια στην ταινία «Unstoppable».

Τη δημουργία θα αναλάβει η εταιρεία παραγωγής του Άφλεκ και του Ματ Ντέιμον, Artists Equity και πρόκειται για ένα αθλητικό δράμα που αφηγείται την πραγματική ιστορία του Άντονι Ρόμπλες, του παλαιστή που γεννήθηκε με ένα μόνο πόδι και παρόλα αυτά κατάφερε να κερδίσει το εθνικό πρωτάθλημα στο Arizona State University.

Αν και η προηγούμενη συνεργασία τους, η ταινία «Gigli» του 2003, δεν έτυχε καλής υποδοχής, ο Άφλεκ είναι ενθουσιασμένος που θα ξανασυνεργαστεί με τη Λόπεζ και πλέον γυναίκα του, δηλώνοντας ότι είναι μια σπουδαία ηθοποιός και πάντα συναρπαστικό να δουλεύεις μαζί της. Η πρώτη συνεργασία του ζευγαριού ήταν μια εμπειρία εκμάθησης για τους ίδιους και έκτοτε έχουν και οι δύο εξελιχθεί ως ηθοποιοί, όπως έχουν αναφέρει.

Σε σκηνοθεσία του Γουίλιαμ Γκόλντενμπεργκ, ο οποίος κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο μετά το μοντάζ αρκετών ταινιών του Άφλεκ, όπως το «Argo» και το «Live by Night», το «Unstoppable» δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά οι θαυμαστές αναμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα.

Mπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ / Φωτογραφία: Apimages
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top