Γνωστή ηθοποιός: «Στα 19 δούλευα ως τορναδόρος με άλλους τρεις άντρες»

Είναι παντρεμένη με ταλαντούχο συνάδελφό της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Έφης Μουρική

Είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη κι έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απασχολώντας μόνο με τη δουλειά της στο θέατρο

Η Έφη Μουρίκη φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση Η Παγίδα στο θέατρο Ζίνα

Η Έφη Μουρίκη φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση Η Παγίδα στο θέατρο Ζίνα

Ο λόγος για την Έφη Μουρίκη που το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν και μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της, το θέατρο, αλλά και την πρώτη δουλειά που έκανε ως τορναδόρος!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη: Είναι 32 χρόνια παντρεμένοι!

«Είχα πάει σε ένα εργοστάσιο, 19 ετών πρέπει να ήμουν τότε και ζητούσα δουλειά. Έπρεπε να δουλέψω και μου λένε: "Η μόνη θέση είναι τορναδόρος μαζί με άλλους τρεις άντρες". Και λέω: ¨"Εντάξει", και πήγα και περάσαμε υπέροχα», αποκάλυψε.

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης κι η Έφη Μουρίκη είναι μαζί 34 ολόκληρα χρόνια!

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης κι η Έφη Μουρίκη είναι μαζί 34 ολόκληρα χρόνια! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η ηθοποιός συνέχισε περιγράφοντας: «Είχαμε κι ένα τρανζίστορ κι ακούγαμε μουσική. Ήταν υπέροχοι συνάδελφοι. Με σέβονταν όλοι και τους σεβόμουν κι εγώ. Δεν ήταν κάτι συνηθισμένο, γελούσαμε πάρα πολύ. Έναν χρόνο πρέπει να έμεινα εκεί... Η πιο περίεργη και πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει είναι όταν έκοβα με ψαλίδι τα περιττά λάστιχα γύρω-γύρω από βατραχοπέδιλα. Οκτώ ώρες να κάνεις αυτό το πράγμα, στην αρχή σου πιάνεται το χέρι. 

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που δεν έκανε παιδί

Δεν ξέρω πως γίνεται τώρα, γιατί είναι πολλά χρόνια πίσω. Και σερβιτόρα έχω δουλέψει και πολλά άλλα», συμπλήρωσε η Έφη Μουρίκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top