Μεγάλη συναυλία στο Wembley για την Ουκρανία με Rolling Stones, U2 & Pink!

Ετοιμάζονται να στείλουν ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου

Μια από τις τεράστιες επιτυχίες των Rolling Stones είναι το Sympathy For The Devil

Μια τεράστια φιλανθρωπική συναυλία για την Ουκρανία στα πρότυπα του θρυλικού Live Aid προγραμματίζεται για τις 24 Ιουνίου στο Στάδιο Wembley του Λονδίνου με τη συμμετοχή των Rolling Stones, U2, Pink κι άλλων καλλιτεχνών

Ο γερόλυκος (της ροκ) κι αν εγέρασε - Έτσι κρατιέται ο 78χρονος Mick Jagger

Τον περασμένο μήνα, συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ολοκληρωτική εισβολή του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία και καθώς ο πόλεμος συνεχίζει να μαίνεται, η συναυλία είναι ζωτικής σημασίας όχι μόνο για τη συγκέντρωση χρημάτων για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθεια, αλλά και για τονιστεί η «σοβαρότητα της κατάστασης».

«Γερόλυκοι» αλλά άκρως δραστήριοι οι Rolling Stones!

«Γερόλυκοι» αλλά άκρως δραστήριοι οι Rolling Stones! /Φωτογραφία AP Images/Michael Sohn

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, μεγάλα ονόματα όπως ο Paul McCartney, η Adele, οι Florence And The Machine κι ο Noel Gallagher των Oasis θα μπορούσαν επίσης να προσκληθούν να εμφανιστούν στη συναυλία για να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς την Ουκρανία και τον πρόεδρο της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Η Pink δίνει 500.000 δολάρια στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Αυστραλίας

«Θα είναι τεράστιο. Θα είναι τεράστιο, πραγματικά πρωτοκλασάτο και σε παγκόσμια κλίμακα», δήλωσε πηγή στην εφημερίδα. «Είναι κάτι που κάποιοι ήθελαν να κάνουν εδώ και καιρό, αλλά τώρα έχει καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία στο Στάδιο Wembley. Οι προσκλήσεις για εμφάνιση στέλνονται με γοργούς ρυθμούς στα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου», πρόσθεσε.

Η Pink άκρως εντυπωσιακή στα American Music Awards τον περασμένο Νοέμβριο

Η Pink άκρως εντυπωσιακή στα American Music Awards τον περασμένο Νοέμβριο /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello

«Φυσικά, υπάρχει επίγνωση ότι σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα πολλοί σούπερ σταρ θα έχουν ήδη προγραμματισμένες υποχρεώσεις. Αλλά είναι αισιόδοξοι ότι αρκετοί από αυτούς με τους οποίους έχουν μιλήσει θα δεχθούν», πρόσθεσε.

Ακούστε το νέο τραγούδι της Pink με τίτλο Trustfall

Η πηγή υποστήριξε ότι οι U2, οι οποίοι έχουν μιλήσει ανοιχτά για τον πόλεμο, αισθάνονται ότι η συναυλία που βρίσκεται στα σκαριά είναι μία μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσουν να τονίζουν τη σοβαρότητα της κατάστασης στην Ουκρανία.

Το συγκρότημα των U2 έχει έντονη ανθρωπιστική δράση εδώ και πολλά χρόνια

Το συγκρότημα των U2 έχει έντονη ανθρωπιστική δράση εδώ και πολλά χρόνια /Φωτογραφία AP Images/Joel Ryan

«Μια εκδήλωση αυτού του μεγέθους μπορεί να ασκήσει πραγματική πολιτική πίεση και στους Ρώσους», πρόσθεσε η πηγή. 

Στην Ουκρανία ο Bono των U2: Η live συναυλία στο μετρό του Κιέβου

«Το μόνο μικρό μειονέκτημα είναι ότι η ημερομηνία συμπίπτει με το θρυλικο μουσικό φεστιβάλ Glastonbury, οπότε αυτό αποκλείει μερικά μεγάλα ονόματα, αλλά το τελικό line-up είναι βέβαιο ότι θα είναι αρκετά ξεχωριστό», ανέφερε.

Ακούστε το θρυλικό With Or Without You των U2

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τηλεμαραθώνιος θα θυμίζει εκείνον του Live Aid το 1985, ο οποίος συγκέντρωσε χρήματα κι ευαισθητοποίησε το κοινό για την αντιμετώπιση του λιμού στην Αιθιοπία κι οργανώθηκε από τον θρυλικό ρόκερ Bob Geldof.

Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV και η Livewire Pictures, που διοργάνωσαν τον Μάρτιο του 2022 τον τηλεμαραθώνιο Συναυλία για την Ουκρανία (Concert for Ukraine), στον οποίο εμφανίστηκαν ο Ed Sheeran κι η Billie Eilish και συγκεντρώθηκαν 13 εκατομμύρια λίρες, αποτελούν μέρος της ομάδας που σχεδιάζει και τη συναυλία στο Wembley.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top