Μάριος Ιορδάνου: «Έχασα την όρασή μου, σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπά»

«Είχα πάθει τέσσερα εγκεφαλικά»

O Μάριος Ιορδάνου στο After Dark

Πριν από λίγα χρόνια ο Μάριος Ιορδάνου αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, αφού έπαθε όχι μία, αλλά τέσσερις φορές εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Είχα πάθει τρία, τέσσερα εγκεφαλικά και είχε καεί ο εγκέφαλος μου. Είχα κάνει μαγνητική και σε τέσσερα σημεία του εγκεφάλου είχα πάθει εγκεφαλικά. Ήμασταν πάνω στον Αρκτούρο στις αρκούδες και είχαμε ξεκινήσει την περιοδεία από την βόρεια Ελλάδα. Έχασα την όρασή μου, σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπά, έπεσα κάτω, χτύπησα το κεφάλι μου, έβγαζα αίματα από παντού. Είχα τη δύναμη να ξανασηκωθώ μα ξαναέπεσα πάλι. Και άλλο εγκεφαλικό, δεν έβλεπα καθόλου για ώρες και με πήγε η Σοφία στο νοσοκομείο με το φορτηγό της παράστασής μας», είπε αρχικά στο After Dark.

Μάριος Ιορδάνου: Πήγα να φύγω από την ζωή και ένιωθα δαιμονισμένα ευχάριστα

Ο Μάριος Ιορδάνου με τη σύζυγό του, Σοφία Καζατζιάν

Ο Μάριος Ιορδάνου με τη σύζυγό του, Σοφία Καζατζιάν/ φωτογραφία NDP

«Έκανα όλες τις εξετάσεις, έχω πάει στα καλύτερα νοσοκομεία και στους καλύτερους γιατρούς αλλά είμαι σε ένα ελάχιστο, μικρό ποσοστό των ανεξιχνίαστων εγκεφαλικών. Δεν κατάλαβε ποτέ κανείς τι είχα, γιατί είμαι υγιέστατος, πάρα πολύ δυνατός, τρέχω 15 χιλιόμετρα την ημέρα και είμαι αθλητικός. Δεν κατάλαβε ποτέ κανείς γιατί συνέβη αυτό που συνέβη. Οι εξετάσεις μου ήταν τέλειες και τώρα ποιο είναι το καλύτερο; Έκανα μαγνητική πριν από λίγο καιρό και, ενώ ο εγκέφαλος μου φαινόταν καμένος σε πολλά σημεία, τώρα φαίνεται σαν να μην το πέρασα ποτέ. Φαίνεται δηλαδή μια ολοκάθαρη μαγνητική και είμαι καλύτερα και από πριν», πρόσθεσε ο Μάριος Ιορδάνου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top