Το μακροσκελές κείμενο της Μιμής Ντενίση για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Όσα έγραψε η γνωστή ηθοποιός στο Instagram

Θρήνος έξω από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για την αναγνώριση των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη / Βίντεο: Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Η ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, το οποίο θρηνεί την απώλεια δεκάδων ανθρώπων, που το μοιραίο βράδυ της Τρίτης (28/02), επέβαιναν στην αμαξοστοιχία Intercity 62 που συγκρόυστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία.

Τέμπη: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Ένα παιδί ανάμεσα στα θύματα

Μηνύματα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και μηνύματα οργής έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο. 

Παπαδημητρίου: «Βαρέθηκα να περιμένω ποιος θα αναλάβει την ευθύνη» 

Aναρτήσεις για το σιδηροδρομικό δυστύχημα πραγματοποίησαν και πολλοί Έλληνες celebrities. Ανάμεσά τους και η Μιμή Ντενίση, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης (01/03) δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Δείτε την ανάρτηση της Μιμής Ντενίση:

«Πώς να πω καλό μήνα έτσι όπως μπήκε!! Τι άδικος χαμός!! Τι τραγωδία για τις οικογένειες!!! Μάτωσε η καρδιά μου. Αλλά θύμωσα και πολύ. Γιατί δεν χρησιμοποιούσαν τα μηχανήματα ηλεκτρονικού ελέγχου; Πώς μπορεί να βασίζονται σ έναν άνθρωπο στον σταθμάρχη το 2023; Πως μπορεί να ξεκινούν τρένα που έχουν προβλήματα;

Με σκεπτικό πάμε κ βλέπουμε!!!! Δεν είναι θέμα μιας κυβέρνησης. Είναι παντοτινό!! Χρειάζονται πιο άξιοι άνθρωποι σε όλες τις θέσεις χρειάζεται πολύ καλύτερο δημόσιο. Χρειάζεται αξιοκρατία. Μεγάλο πλήγμα. Μεγάλο πένθος. Συλλυπητήρια στις οικογένειες», έγραψε η Μιμή Ντενίση, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με τη γαλανόλευκη σημαία και το σύμβολο πένθους. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top