«Ο Τερζής είχε έναν πάκο πενηντάρικα, μας έδινε δύο για να πιούμε μπίρα»

Όσα είπε για εκείνον νεαρός τραγουδιστής

Δείτε τη συνέντευξη του Βασίλη Πορφυράκη στην εκπομπή του OPEN

Ότι έχει μια από τις μεγαλύτερες φωνές που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το λαϊκό τραγούδι το γνωρίζαμε, ωστόσο δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για τον χαρακτήρια του.

«Ο Πασχάλης Τερζής ζει το δράμα του και δε θέλω να τον ενοχλώ»

Ιδιαιτερα αποκαλυπτικός για τον Πασχάλη Τερζή ήταν ο τραγουδιστής Βασίλης Πορφυράκης που μιλώντας στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα; αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, όταν ο ίδιος δεν είχε ακομα ασχοληθεί με το τραγούδι.

Ο Βασίλης Πορφυράκης ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στο X Factor του ΣΚΑΪ το 2017

Ο Βασίλης Πορφυράκης ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στο X Factor του ΣΚΑΪ το 2017

«Όταν πρωτομπήκα στα μπουζούκια ήταν το 2001 με τον Πασχάλη Τερζή. Ήταν μοναδικός άνθρωπος. Ήμασταν 20 σερβιτόροι, 20 βοηθοί και 20 λουλουδούδες και, όταν τελείωσε το πρόγραμμα εκείνη τη χρονιά, είπε "φωνάξτε όλους τους βοηθούς στο καμαρίνι"» είπε αρχικά, ο Βασίλης Πορφυράκης και πρόσθεσε: «Είχε έναν πάκο πενηντάρικα ο Τερζής μπροστά του, έπιανε δύο πενηντάρικα, μας τα έδινε και έλεγε "αυτά για να πιείτε μια μπύρα, σας ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρω ότι εσείς είστε αυτοί που κουράζονται για να ευχαριστηθεί ο κόσμος"».

Βασίλης Πορφυράκης: «Κυνήγησα τη Ματίνα Νικολάου μέσα από τα social»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Ξεκίνησα ως σερβιτόρος στη νύχτα. Ήμουν πιτσιρίκος, όταν ξεκινούσε ο Νίκος Βέρτης, όταν έβγαινε και έλεγε 3 τραγούδια στο Ρόδον». 

Η Ματίνα Νικολάου κι ο Βασίλης Πορφυράκης σε θεατρική πρεμιέρα τον περασμένο Ιανουάριο

Η Ματίνα Νικολάου κι ο Βασίλης Πορφυράκης σε θεατρική πρεμιέρα τον περασμένο Ιανουάριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για τη σύντροφό του, Ματίνα Νικολάου, τη «Βάνια» από το Καλό Μεσημεράκι, δήλωσε: «Η δουλειά μας είναι μαραθώνιος. Μας βοήθησε το J2US, γιατί εγώ έδειξα πέντε πράγματα παραπάνω αλλά και η Ματίνα έβγαλε λίγο από πάνω της τον ρόλο της Βάνιας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top