Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχει μικρόβιο σε πνεύμονα - Παραμένει διασωληνωμένος

Ο γνωστός παρουσιαστής δίνει μάχη για τη ζωή του

«Είναι σε σταθερή κατάσταση, έχει ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα», είπε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη / Βίντεο: Mega

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ο γνωστός παρουσιαστής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) του νοσοκομείου ΥΓΕΊΑ τα τελευταία 24ωρα, έπειτα από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που εμφάνισε.

Μικρούτσικος: Τα μηνύματα συμπαράστασης για την κατάσταση της υγείας του

Η υγεία του κ. Μικρούτσικου είναι πολύ επιβαρυμένη, από προβλήματα υγείας, που είχε στο παρελθόν. Σημειώνεται πως είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο επί τρεις μήνες στο παρελθόν.

Μικρούτσικος: Έβαλε τα κλάματα η σύντροφός του - Σοβαρή η κατάστασή του

Η Έλενα Μαστραγγέλη, σύντροφος του παρουσιαστή, λέγοντας τα νεότερα για την υγεία του παρουσιαστή, είπε πως έχει ένα μικρόβιο στον πνεύμονα.

Η υγεία του Θάνου Μικρούτσικου είναι πολύ επιβαρυμένη, από προβλήματα υγείας, που είχε στο παρελθόν

«Είναι σε σταθερή κατάσταση, έχει ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα. Βρέθηκε το μικρόβιο και τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση», είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού

Όπως τόνισε, η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο παραμένει ακόμα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Τέλος, η ίδια υπογράμμισε ότι οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί «αφού βρέθηκε το μικρόβιο και πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί».

Η κυρία Μαστραγγέλη είχε πει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος αρχικά είχε μία ίωση, αλλά στη συνέχεια επιδεινώθηκε η κατάσταση και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top