Δείτε την Kαίτη Γαρμπή σε ηλικία 16 ετών με κατάξανθα μαλλιά!

Τραγουδούσε στο πλευρό μεγάλου σταρ της εποχής

Δείτε βίντεο για την Καίτη Γαρμπή από την εκπομπή Breakfast@Star

Βρίσκεται στο τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία, αφού μόλις στα 16 της, η Καίτη Γαρμπή, με την 13χρονη τότε αδερφή της, Λιάνα, τραγουδούσαν με τον σταρ της εποχής, Γιάννη Φλωρινιώτη

«Πρίγκιπά μου»: Το σχόλιο της Καίτης Γαρμπή στον Διονύση Σχοινά

Με κατάξανθα μαλλιά και νεανικό look, η καταξιωμένη τραγουδίστρια ήταν μέλος του μουσικού γκρουπ που είχε δημιουργήσει ο τραγουδιστής κι εμφανιζόταν στο πλευρό του ως χορεύτρια και δεύτερη φωνή. Η συνεργασία τους κράτησε περίπου εννέα χρόνια, με την καλλιτέχνιδα να ξεκινάει σόλο καριέρα το 1986, υπογράφοντας το πρώτο της συμβόλαιο με την τότε CBS Records, τη μετέπειτα Sony Music. 

Στα 61 της χρόνια η Καίτη Γαρμπή παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή όπως τη δεκαετία του '80

Στα 61 της χρόνια η Καίτη Γαρμπή παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή όπως τη δεκαετία του '80 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πίσω στα 80s γύρισε το χρόνο ο ρετρό λογαριασμός του Instagram Studio_kleisthenis με μια δημοσίευση από την χρυσή εκείνη εποχή. Η φωτογραφία είναι μέρος της σπάνιας συλλογής του διάσημου Έλληνα φωτογράφου, Κλεισθένη Δασκαλάκου, ο οποίος υπήρξε προσωπικός φωτογράφος της εθνική μας σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Μεταξύ των αστέρων που φωτογράφιζε ήταν κι η νεαρή τότε «Καιτούλα», η οποία πόζαρε δίπλα στον καλλιτεχνικό της μέντορα.

Καίτη Γαρμπή: «Ούτε κατά διάνοια δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μαζωνάκη»

Στη δημοσίευση βλέπουμε την τραγουδίστρια με ξανθά μακριά μαλλιά κι έντονο μακιγιάζ. Το γεμάτο χρωματιστές παγιέτες outfit της ταιριάζει απόλυτα στο πνεύμα της δεκαετίας, όπου και τραβήχτηκε το στιγμιότυπο. Δίπλα της ο 33χρονος τότε Γιάννης Φλωρινιώτης. «Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει στο στούντιο του την Καίτη Γαρμπή με τον Γιάννη Φλωρινιώτη το 1980», σχολίασε στη λεζάντα που συνοδεύει τη ρετρό φωτογραφία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top