«Θα κάνω διαθήκη για να πάει η περιουσία μου σε ανθρώπους που αγαπάω»

Όσα αποκάλυψε καταξιωμένος Έλληνας σκηνοθέτης

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σταμάτη Φασουλή στο Happy Day

Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχει υπογράψει τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στη χώρα μας, ενώ η συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του J2US συζητήθηκε πολύ.

O λόγος για τον Σταμάτη Φασουλή που μίλησε στο Happy Day για τον χρόνο που περνάει, τα χρήματα, η ζωή του, του έρωτες και τη... διαθήκη που ετοιμάζεται να κάνει.

Ο Σταμάτης Φασουλής έχει παίξει κι έχει σκηνοθετήσει το μισό ελληνικό θέατρο

Ο Σταμάτης Φασουλής έχει παίξει κι έχει σκηνοθετήσει το μισό ελληνικό θέατρο

«Με αγχώνει εξαιρετικά ο χρόνος που περνάει, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, απλά το υπομένεις. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δε θα ήθελα να χάσω το μυαλό μου και το ακμαίο του σώματος. Σε λίγο καιρό θα κάνω διαθήκη για να πάει η περιουσία μου σε ανθρώπους που αγαπάω», αποκάλυψε ο 75χρονος σήμερα Σταμάτης Φασουλής.

Φασουλής: «Δεν περνάω καλά τα βράδια, το παρελθόν μου ζητάει τα ρέστα»

Το 2021 ο Σταμάτης Φασουλής πρωταγωνίστησε στην παράσταση Ο κήπος με τις αλήθειες

Το 2021 ο Σταμάτης Φασουλής πρωταγωνίστησε στην παράσταση Ο κήπος με τις αλήθειες /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έβγαλα χρήματα από αυτή τη δουλειά, αλλά όχι τόσα ώστε να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να δουλεύω. Ζούσα άνετα και ξόδευα τα λεφτά μου σε ταξίδια. Δεν έχω καμία σχέση με τη λέξη οικονόμος. Είμαι σκληρός διαπραγματευτής των χρημάτων», είπε ο καταξιωμένος σκηνοθέτης. 

«Από τη στιγμή που ο Φασουλής πήγε κριτής, καταλαβαίνεις που βρισκόμαστε!»

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη ζωή μου γενικά. Στο θέατρο μπορώ να τη στήνω όπως θέλω. Νομίζω ότι δε φέρθηκα πολύ καλά στον εαυτό μου, θα έπρεπε να είμαι πιο αυστηρός και συγχρόνως πιο αγαπησιάρης. Είπα το ναι σε πράγματα που ήταν αηδία κι είπα όχι σε πράγματα που ήταν εκπληκτικά. Δε φέρθηκα καλά. Εκεί που αγαπάω είμαι το πιο εύκολο πλάσμα, είμαι δοτικός ίσως παραπάνω από ό,τι πρέπει πολλές φορές, τόσο που μπορεί να ενοχλεί τον άλλον. Αν μου αρέσει κάποιος άνθρωπος θα τον διεκδικήσω μέχρι θανάτου», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top