Άρης Τσάπης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του

O «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» παντρεύτηκε

Ο Άρης Τσάπης, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» με τον ρόλο του «Θανάση» του γιου του Γιάννη Μπέζου, παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Ειρήνη Ξυπνητού.

Ο γάμος έγινε το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά με το ζευγάρι να έχει δίπλα του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους συγγενείς του.

«Πήγαν όλα όπως τα είχαμε οργανώσει, ο Θεός μας έκανε την χάρη και πήγαν όλα μία χαρά. Περιμέναμε πολύ καιρό αυτή την ημέρα, την οργανώναμε, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι», είπε η σύζυγος του Άρη Τσάπη, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Εκείνος πρόσθεσε: «Ήταν λογικό να συγκινηθώ όταν ήρθε η σύζυγός μου, με τέτοια σύζυγο ήταν αναμενόμενο. Είμαστε σαν παντρεμένοι εδώ και τρία χρόνια».

Άρης Τσάπης Ειρήνη Ξυπνητού

Όσο για την πρόταση γάμου, που έγινε δυο μόλις μέρες πριν, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους»;

«Δεν την οργάνωνα καιρό. Έγινε πολύ γρήγορα. Μίλησα με τον Ιωάννη Απέργη, το κανόνισε και έγινε. Αυτός είχε πιο πολύ άγχος και από εμένα», αποκάλυψε ο Άρης Τσάπης.

«Ήξερε την απάντηση γι’ αυτό δεν αγχωνόταν», συμπλήρωσε κάνοντας χιούμορ η νύφη.

Άρης Τσάπης: Ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά τη διάρκεια του μυστηρίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Άρης Τσάπης: Ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά τη διάρκεια του μυστηρίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο ηθοποιός είχε προγραμματίσει την πρόταση γάμου επί σκηνής το 2020, όταν έμαθαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ωστόσο, ξεκίνησε η πρώτη καραντίνα και δεν έγινε τότε ο γάμος τελικά.

Μάλιστα, όταν ο πατέρας «παρέδωσε» τη νύφη στον ηθοποιό, εκείνος έκλαιγε και του είπε «σου ορκίζομαι ότι θα τους προσέχω σε όλη μου τη ζωή».

Η νύφη είναι επιχειρηματίας και έχει τουριστικά καταλύματα στη Σέριφο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top