Νίκος Ξανθόπουλος: Ο λόγος που δε φιλούσε ποτέ τις συμπρωταγωνίστριές του

Η ανακοίνωση της οικογένειάς του για την κηδεία του

Βίντεο - αφιέρωμα στον Νίκο Ξανθόπουλο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ήταν «το παιδί του λαού». Ο ηθοποιός που μέσα από τους ρόλους του αντιπροσώπευε τον εργάτη, τον αδικημένο, τον φτωχό, τον κατατρεγμένο, αλλά και τον πρόσφυγα που ζει μέσα στη δυστυχία, αλλά τελικά λυτρώνεται.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, εξαιτίας καρδιολογικών προβλημάτων. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και σε εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του.

Νίκος Ξανθόπουλος: Συγκινούν όσα είπε η κόρη του, Μαρία, μετά τον χαμό του

Ο Νίκος Ξανθόπουλος πέθανε σε ηλικία 89 ετών

Ο Νίκος Ξανθόπουλος πέθανε σε ηλικία 89 ετών

Στις περισσότερες ταινίες του πρωταγωνίστησε με την Άντζελα Ζήλια, αλλά και τη Μάρθα Βούρτση. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκανε ένα αφιέρωμα στον αείμνηστο ηθοποιό όπου προβλήθηκε ένα απόσπασμα από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή «Κοίτα τι έκανες», το 2005.

Τότε είχε μιλήσει ανοιχτά για την ζωή του αποκαλύπτοντας και τον λόγο που δε φιλούσε ποτέ τις συμπρωταγωνίστριές του.
«Εκείνη η εποχή ήταν λίγο μυστήρια και δύσκολη. Αν η ταινία είχε φιλιά μπορεί να έβγαινε ακατάλληλη από 15 ετών και άνω. Τα σαββατοκύριακα δεν μπορούσε να πάει σινεμά μια οικογένεια γιατί μπορεί να είχε φιλιά. Έπρεπε να πάει Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Προσέχαμε ώστε μια ταινία να μην είχε φιλιά. Είχαμε λάβει διάφορα γράμματα που έλεγαν γιατί δε φιλάω τις συμπρωταγωνίστριές του ο Ξανθόπουλος», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος.

Νίκος Ξανθόπουλος: Η ανακοίνωση της οικογένειά του για την κηδεία του

Η κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου, θα γίνει την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 13.00 το μεσημέρι στο Α’ Κοιμητήριο της Αθήνας. Η οικογένεια του εκλιπόντος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας έκανε γνωστό πως θα πραγματοποιηθεί πολιτική κηδεία.

Νίκος Ξανθόπουλος: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Βασίλης Καΐλας: Συντετριμμένος από τον θάνατο του Νίκου Ξανθόπουλου

«Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ΙΔΡΥΜΑ « Το Σπίτι του Ηθοποιού»».

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά το τρισάγιο  η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου θα αποτεφρωθεί δεν κατέστη δυνατή η ταφή του δίπλα στο παρεκκλήσι που είχε χτίσει στο σπίτι του στην Παλλήνη, όπως επιθυμούσε.

 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top