Βασίλης Καΐλας: Συντετριμμένος από τον θάνατο του Νίκου Ξανθόπουλου

Ο εκλιπών ήταν ο κινηματογραφικός του μπαμπάς

Βίντεο από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

Συντετριμμένος είναι ο Βασίλης Καϊλας από τον θάνατο του Νίκου Ξανθόπουλου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, λόγω πολλαπλών καρδιολογικών προβλημάτων.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Βασίλης Καΐλας

Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας επικοινώνησε με το «παιδί θαύμα» του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά εκείνος δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

«Μίλησα με τον Βασίλη Καΐλα ήταν συντετριμμένος. Έκλαιγε βασικά. Τον θεωρούσε δεύτερο πατέρα του», ανέφερε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Βασίλης Καϊλας

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε και η Ναταλία Γερμανού τονίζοντας πως επικοινώνησε κι εκείνη μαζί του, αλλά η θλίψη του για τον κινηματογραφικό του μπαμπά είναι τέτοια που δεν είναι σε θέση να πει τίποτα.

«Επικοινωνήσαμε και εμείς μαζί του. Και είπε μη μου το κάνετε αυτό δε θέλω να βγω να μιλήσω. Δε θέλω το σεβόμαστε. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος ο Βασίλης και το σεβόμαστε απόλυτα», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

«Έκανε μια ζωή σαν παραμύθι. Μια ζωή γεμάτη, βίωσε την αναγνώριση, την αγάπη του κόσμου και των δικών του ανθρώπων», ήταν τα λόγια της κόρης του εκλιπόντας, Μαρίας, στη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη.

Νίκος Ξανθόπουλος: Συγκινούν όσα είπε η κόρη του, Μαρία, μετά τον χαμό του

Νίκος Ξανθόπουλος: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει αύριο, Τρίτη, στις 13.00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top