Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Ίσως δε γνωρίζουμε αληθινά τους συντρόφους μας»

Όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός & σκηνοθέτης σε συνέντευξή του

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

Είναι πολυτάλαντος αφού όχι μόνο παίζει, αλλά το τελευταίο διάστημα σκηνοθετεί στο θέατρο, ενώ έχει βρει το άλλο του μισό στο πλευρό της τραγουδίστριας Μαρίζας Ρίζου.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Το διαζύγιο, η Μαρίζα Ρίζου και οι Μέλισσες

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ήταν καλεσμένος την Κυριακή στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, με αφορμή την παράσταση Ο Μισάνθρωπος στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, απαντώντας στο τι είναι αυτό που μπορεί να τον ενοχλήσει είπε: «Mε εκνευρίζει λίγο η αγένεια. Αυτό που με εκνευρίζει πολύ είναι η κατάχρηση εξουσίας, η όποια κατάχρηση εξουσίας», προσθέτοντας: «Έχω εξουσίες. Δεν είναι ψέμματα. Δε με τρομάζει. Του γονιού με τρομάζει λίγο, γιατί εκεί είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς. Αλλά τις υπόλοιπες εξουσίες που προκύπτουν από το επάγγελμα είτε όταν έχω μια σχέση ηγετική λόγω της σκηνοθεσίας είτε σε σχέση με τους συναδέλφους μου είναι πολύ εύκολο να τις διαχειριστώ».

Παπασπηλιόπουλος: «Είμαι πάρα πολύ σνομπ, αλλά κρυφά κι όχι φανερά»

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος κι η Μαρίζα Ρίζου είναι μαζί εδώ κι αρκετά χρόνια

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος κι η Μαρίζα Ρίζου είναι μαζί τα τελευταία χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στην συνέχεια, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος αναφέρθηκε στην παράσταση Φιλουμένα Μαρτουράνο την οποία σκηνοθετεί, αποκαλύπτοντας στη Ναταλία Γερμανού ότι: «Eμένα με συγκινούσε πολύ η ιδέα -γιατί με αφορά προσωπικά- ότι οι άνθρωποι στα αλήθεια ζούμε με τους συντρόφους μας και μπορεί να περάσουν αρκετά χρόνια και να μην καταφέρουμε ποτέ να γνωριστούμε... Επειδή κάτι θα προβάλλω εγώ πάνω σου, κάτι θα προβάλλεις εσύ πάνω μου κι αν λίγο μπορούσαμε να μετακινηθούμε μπορεί και να αγαπιόμασταν αληθινα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top