Παπασπηλιόπουλος: «Είμαι πάρα πολύ σνομπ, αλλά κρυφά κι όχι φανερά»

Tι θα γινόταν αν δεν ήταν ηθοποιός;

Δείτε όσα είπε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Mega

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη! έδωσε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τα συμπλέγματά του, αναφέρθηκε στα social media και τόνισε ότι μετά τις Άγριες Μέλισσες δεν είχε κάποια σοβαρή πρόταση για την τηλεόραση.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Το διαζύγιο, η Μαρίζα Ρίζου και οι Μέλισσες

«Ως παιδί ήμουν βολικός αι αμυντικά επιθετικός, αν με πείραζες χτύπαγα. Ήταν βασικό κομμάτι του μεγαλώματός μου το ξύλο, έδινα κι έτρωγα ξύλο. Υπήρχε θυμός και πλήγωμα, ήμουν παιδί αρκετά ευαίσθητο. Εύκολα με πλήγωναν και με πληγώνουν πράγματα, αλλά δεν είμαι θυμωμένος πια. Ήμουν πολύ εύθικτος. Υπήρχε τεράστιος εγωισμός, ο οποίος αργότερα έγινε ναρκισσισμός. Αν μου κάνει κάποιος ένα σχόλιο για τη δουλειά μου θα με θίξει. Αν κάποιος θίξει τη δουλειά μου, θα νιώσω ότι απειλείται η υπόληψή μου, ότι δεν είμαι σημαντικός», είπε αρχικά.

Παπασπηλιόπουλος - Ρίζου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μίλησε για την αγάπη του για τη μαγειρική: «Πριν ασχοληθώ με την υποκριτική ήθελα να γίνω σεφ. Μου άρεσε να μαγειρεύω κι είχα αναζητήσει και τη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Αν δε μαγειρέψω καλά και δε σου αρέσει το φαγητό μου δε θα νιώσω ευθιξία, γιατί εκεί δεν έχω προσδοκία όπως έχω στη δουλειά μου. Έχω τεράστια προσδοκία και ναρκισσισμό, νιώθω ότι είμαι ο χειρότερος και θέλω να είμαι ο καλύτερος. Έχω όλα τα συμπλέγματα μίας ανισόρροπης προσωπικότητας. Έχω πολλή λογική, αλλά με μεγάλη ανάγκη να νικήσει η ευαισθησία. Όταν ερωτεύομαι αφήνομαι τόσο όσο, ελπίζω να αφεθώ κι άλλο. Είμαι φοβέρα ελεγκτικός, καθόλου αυθόρμητος, καθόλου παρορμητικός, φοβέρα ανασφαλής, σε μόνιμη λογοκρισία του εαυτού μου».

Κλείνοντας, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είπε: «Οι άνθρωποι λέμε ψέματα για να κολακέψουμε. Παριστάνουμε τους φίλους σε ανθρώπους που δεν είναι φίλοι μας κι εκεί υπάρχει υποκρισία. Είμαι πάρα πολύ σνομπ. Κρυφά σνομπ κι όχι φανερά. Μου είναι δύσκολο να έχω κοινωνικές επαφές με κάποιους ανθρώπους, γιατί χάνομαι! Πώς να βάλω κι άλλους στη ζωή μου με τα social media; Την ώρα που ετοιμάζω μία δουλειά, δε θέλω καθόλου να ξέρω τι λένε, ούτε για αστείο. Είναι μη διαχειρίσιμο. Θα είμαι φρικτά αγενής».

Παπασπηλιόπουλος: «Δεν έχω social media. Δε θέλω να ξέρω τι λένε για μένα»

Μετά τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες, δε δέχτηκε κάποια σοβαρή πρόταση για την τηλεόραση. «Είχα και μία πρόταση από την ΕΡΤ, αλλά δεν τα βρήκαμε στα οικονομικά», αποκάλυψε σχετικά.

Tα τελευταία χρόνια ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια, Μαρίζα Ρίζου

Tα τελευταία χρόνια ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια, Μαρίζα Ρίζου /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top