Παπασπηλιόπουλος: «Δεν έχω social media. Δε θέλω να ξέρω τι λένε για μένα»

Όσα είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

Στον λόγο που έχει επιλέξει να απέχει από τα social media αναφέρθηκε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη.

οδυσσεας παπασπηλιοπουλος

Παπασπηλιόπουλος: «Δεν έχω social media. Δε θέλω να ξέρω τι λένε για μένα»

«Δεν μπορώ να τα διαχειριστώ τα social media. Δεν θέλω καθόλου να ξέρω τι λένε οι άνθρωποι για εμένα. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τα άσχημα πράγματα και ας φανεί δειλό εκ μέρους μου, δεν με νοιάζει. Σας θαυμάζω που μπορείτε να τα διαχειριστείτε, εγώ δεν μπορώ», είπε χαρακτηριστικά στη Ναταλία Γερμανού και στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Το διαζύγιο, η Μαρίζα Ρίζου και οι Μέλισσες

Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του στην τηλεόραση

«Νιώθω άβολα, ντρέπομαι να ακούω καλά λόγια. Εγώ την ηθοποιία την κάνω για να εκφραστώ και το άλλο είναι συνέπεια. Εννοείται ότι χαίρομαι αλλά μου είναι δύσκολο να το διαχειριστώ. Τα λαμβάνω όμως τα καλά λόγια και είμαι ευγνώμων», δήλωσε ο ηθοποιός ο οποίος, όπως είπε, δεν παρακολουθεί σχεδόν ποτέ τον εαυτό του στην τηλεόραση».

«Όσο μεγαλώνω τόσο γίνεται μεγαλύτερη η ανάγκη να θυμάμαι τον λόγο για τον οποίο παίζω. Πλέον μπορώ να επιλέγω ρόλους», τόνισε και αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες».

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και χαίρομαι που είμαι στον 3ο κύκλο που ολοκληρώνει όλο αυτό και αποτελώ ένα μικρό μέρος του. Εμένα η σχέση μου με την τηλεόραση σταμάτησε με την έλευση της οικονομικής κρίσης. Η τελευταία μου σειρά ήταν οι «4» το 2009 και από τότε μέχρι σήμερα εμφανίστηκα ως guest το ‘’Έτερος Εγώ’’ και στο ‘’Λόγω τιμής’’ για συναισθηματικούς λόγους. Με τον ρόλο δεν έχω πολλά κοινά. Δεν είμαι τόσο ιδεολόγος. Έχω διαρκώς υπό αμφισβήτηση τις ιδέες μου. Αν εξαιρέσεις κάποιες αξίες που είναι σταθερές, όπως η καλοσύνη, όλα τα αλλά αλλάζουν πολύ γρήγορα. Η ιδεολογία με τρομάζει και τη φοβάμαι. Τη θεωρώ ικανή για πολύ άσχημα πράγματα», είπε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top