Ντύθηκαν στα λευκά και... παντρεύτηκαν μεταξύ τους οι Maneskin!

Viral η φωτογραφία που δείχνει τα μέλη του συγκροτήματος να φιλιούνται

O front man των Maneskin, Damiano, πρόσφατα ξύρισε το κεφάλι του / Βίντεο: Star - Breakfast@star

Το ροκ συγκρότημα Maneskin το χαρακτηρίζουν οι extreme εμφανίσεις, όμως κανείς από τους φαν τους δεν περίμενε να τους δουν ντυμένους στα λευκά, να... παντρεύεται ο ένας τον άλλον!

Damiano: Ο frontman του συγκροτήματος Maneskin ξύρισε το κεφάλι του

Viral έχει γίνει το βίντεο και η φωτογραφία που δημοσίευσε το συγκρότημα στον επίσημο λογαριασμό του στα social media που δείχνει τους νικητές της Eurovision να... ενώνονται με τα δεσμά του γάμου! Το «μυστήριο» πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Prancaccio, με καλεσμένους influencers, παραγωγούς, ραπερ και Djs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spotify (@spotify)

 

Οι φωτογραφίες δείχνουν, τα μέλη του συγκροτήματος να φιλιούνται μεταξύ τους, σε μία «ιδιωτική τελετή». Όλα αυτά βέβαια, έγιναν χάρη της κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ, με τίτλο «Rush», σε συνεργασία με το Spotify.

MTV VMAs 2022: Ο Damiano έδειξε τα οπίσθιά του και «έκοψαν» τους Maneskin!

Έτσι, οι εκπρόσωποι της Ιταλίας στη Eurovision, Victoria, Damiano, Ethan και Τhomas φόρεσαν το νυφικό και τα κοστούμια τους αντίστοιχα και... παντρεύτηκαν σε μια πολύ... ροκ τελετή, «ραμμένη στα μέτρα τους», η οποία τελέστηκε στο όνομα του θεού της μουσικής, Απόλλωνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spotify (@spotify)

Eurovision 2022: Οι Maneskin επέστρεψαν στη σκηνή του διαγωνισμού

Φυσικά από το μυστήριο δεν μπορούσε να λείπει η τεράστια ροκ τούρτα του συγκροτήματος, ενώ έπειτα από τον γάμο, σειρά είχε το «πάρτι», με το συγκρότημα να ανεβαίνει στη σκηνή και να διασκεδάζει τον κόσμο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top