Κάρολος προς Χάρι: «Ποιος ξέρει αν είμαι ο πραγματικός πατέρας σου»

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι στο βιβλίο του

«Κακιά και επικίνδυνη»: Ο Χάρι κατακεραυνώνει την Καμίλα - Βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

Ο πρίγκιπας Χάρι γνωρίζει πολύ καλά τις φήμες για τον «πραγματικό πατέρα του». To θέμα αυτό έχει ακουστεί και συζητηθεί πολλές φορές.

Πρίγκιπας Χάρι: Γεννήθηκα σε περίπτωση που ο Ουίλιαμ χρειαζόταν... όργανο!

Μάλιστα, πίσω στο 2003 η εφημερίδα ‘’News Of the World’’ είχε κλέψει μια τρίχα απ' το κεφάλι του πρίγκιπα Χάρι και ισχυρίστηκε πως είχε κάνει τεστ DNA με σκοπό να βρει αν ο εραστής της μητέρας του, Τζέιμς Χιούιτ ήταν ο πατέρας του. Λέγεται πως το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.)

Το 2014, ο λοχαγός του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ, που υπήρξε σύντροφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα για πολλά χρόνια, είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του είχε πει ότι η σχέση τους στην πραγματικότητα είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα απ' ό,τι είχαν και οι δύο παραδεχτεί δημοσίως - και τουλάχιστον ενάμιση χρόνο πριν τη γέννηση του Χάρι το 1984.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Χάρι στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες με τον τίτλο «Spare» (Ρεζέρβα), κανείς άλλος εκτός από τον βασιλιά Κάρολο δε θα γελούσε με τους ισχυρισμούς περί αγνώστου πατρότητας του γιου του.

«Του πατέρα, του άρεσε να λέει ιστορίες και αυτό (περί πατρότητας) ήταν ένα από τα καλύτερα στο… ρεπερτόριό του», γράφει ο Χάρι.

προγκιπας χάρι

Ο Βασιλιάς Κάρολος με τους γιους του Χάρι και Ουίλιαμ/ AP Images

Συγκεκριμένα, όπως γράφει: «Ποιος ξέρει αν είμαι πραγματικά ο Πρίγκιπας της Ουαλίας; Ποιος ξέρει αν είμαι ακόμη και ο πραγματικός πατέρας σου; Ίσως ο πραγματικός σου πατέρας είναι στο Μπρόντμουρ, αγαπητό μου αγόρι!»

Ο Χάρι συνεχίζει λέγοντας ότι είναι «ένα εξαιρετικά κακόγουστο αστείο, δεδομένης της φήμης που κυκλοφορούσε τότε, ότι ο πραγματικός πατέρας του ήταν ένας από τους πρώην εραστές της μητέρας του: ο Ταγματάρχης Τζέιμς Χιούιτ».

Η Νταϊάνα με τον γιο της, Χάρι

Η Νταϊάνα με τον γιο της, Χάρι, στην αγκαλιά της, το 1987/ AP Images

«Μια αιτία αυτής της φήμης περί συγγένειας με τον Χιούιτ ήταν τα τζίντζερ μαλλιά του Ταγματάρχη, ενώ μια άλλη αιτία ήταν ο σαδισμός», αναφέρει ο Χάρι. 

«Οι αναγνώστες των ταμπλόιντ ενθουσιάστηκαν με την ιδέα ότι το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα Κάρολου δεν ήταν παιδί του πρίγκιπα Κάρολου. Δεν μπορούσαν να χορτάσουν αυτό το "αστείο", για κάποιο λόγο. Ίσως τους έκανε να αισθάνονται καλύτερα για τη ζωή τους. Η ζωή ενός νεαρού πρίγκιπα ήταν αστεία» γράφει στο βιβλίο του.

«Δεν πειράζει που η μητέρα μου συνάντησε τον Ταγματάρχη Χιούιτ πολύ καιρό μετά τη γέννησή μου, η ιστορία ήταν απλά πολύ καλή για να την αφήσω» συμπληρώνει με χιούμορ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top