Πρίγκιπας Χάρι: Γεννήθηκα σε περίπτωση που ο Ουίλιαμ χρειαζόταν... όργανο!

«Με έφεραν στον κόσμο σε περίπτωση που κάτι συνέβαινε στον Γουίλι»

«Κακιά και επικίνδυνη»: Ο Χάρι κατακεραυνώνει την Καμίλα - Βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

«Με έφεραν στον κόσμο σε περίπτωση που κάτι συνέβαινε στον Γουίλι» γράφει στο βιβλίο του με τίτλο «Ρεζέρβα» (Spare), που κυκλοφόρησε χθες, ο πρίγκιπας Χάρι.

harry ρεζερβα

Οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ μαζί με τον πατέρα τους, Κάρολο στην κηδεία της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα, το 1997/ AP Images

Ο μικρός αδερφός του πρίγκιπα Oυίλιαμ, διάδοχου του βρετανικού θρόνου, υποστηρίζει στα κείμενά του πως οι γονείς και οι παππούδες του αναφέρονταν σε αυτόν και τον αδερφό του ως τον «κληρονόμο» και τον «εφεδρικό» στα σύντομα σημειώματά τους.

«Κακιά και επικίνδυνη»: Ο Χάρι κατακεραυνώνει την Καμίλα

Στο βιβλίο του, που έχει ήδη σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων στη Βρετανία, ο πρίγκιπας Χάρι εξομολογείται και σοκάρει ότι μεγάλωσε γνωρίζοντας πως έχει έρθει στον κόσμο για να προσφέρει στον μεγαλύτερο αδερφό του κάποιο όργανο, εάν συνέβαινε κάτι και το χρειαζόταν.

«Θα πρόσφερα το ανταλλακτικό: ένα νεφρό, αίμα ή μυελό των οστών» γράφει χαρακτηριστικά και τονίζει ότι η ιδέα του να υπάρχει στον κόσμο μόνο σε περίπτωση που κάτι συνέβαινε στον αδερφό του, του έγινε «απολύτως σαφής» από την παιδική του ηλικία και «ενισχύονταν τακτικά» καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Νταϊάνα: Στο σφυρί το φόρεμα από την τελευταία φωτογράφησή της

χαρι γουίλιαμ

Οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ το 2005/ AP Images

Κάρολος σε Νταϊάνα: «Μου χάρισες έναν διάδοχο και μία ρεζέρβα»

χάρι νταϊάνα

Η Νταϊάνα με τον γιο της, Χάρι, στην αγκαλιά της, το 1987/ AP Images

Ακόμα, ο Χάρι αφηγείται στο βιβλίο του ένα ανέκδοτο από την εποχή που εκείνος ήταν 20 ετών και άκουσε μια ιστορία για τα «υποτιθέμενα λόγια» του πατέρα του, Κάρολου, προς τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, την ημέρα που γεννήθηκε.

Ο βασιλιάς της Αγγλίας πλέον, φέρεται να είχε πει τότε στην σύζυγό του: «Υπέροχα! Μου έδωσες ήδη έναν κληρονόμο και μια ρεζέρβα – έκανα τη δουλειά μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top