Ρένος Χαραλαμπίδης: «Στα γυρίσματα γίνομαι αντιπαθητικός και μαλ… »

Ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση αλλά και για τα λάθη που μετανιώνει

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για την τηλεόραση, τα λάθη που μετανιώνει, ενώ παραδέχεται ότι η ανάγκη του για τελειότητα συχνά τον κάνει αντιπαθητικό.

«Σε κριτική επιτροπή δεν μπορώ να είμαι. Δυσκολεύομαι πολύ ψυχικά να κρίνω, μου φαίνονται όλοι πολύ καλοί. Σαν παρουσιαστής όμως θα ήθελα να το κάνω, για να τα κάνω όλα μπάχαλο. Να πατάει το κουμπί ο τηλεθεατής και να λέει: τι θα γίνει σήμερα με τον Ρένο;» είπε ο.γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης για την παρουσίαση στην τηλεόραση στην κάμερα του «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο.

Αυτό που είπε ακόμη είναι ότι μετανιώνει πολλά πράγματα που έχει κάνει:«Είμαι από τους ανθρώπους που μετανιώνουν στη ζωή για έναν και μοναδικό λόγο: για να βγάζω κέρδος από τα λάθη μου. Στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» μου είχε προτείνει ο Χάρης να παίξω τον ρόλο που έπαιξε εξαιρετικά ο Κούκουρας. Το μετανιώνω πάρα πολύ» παραδέχεται ο ηθοποιός.

Για το αν έχει ερωτευθεί συμπρωταγωνίστριά του ή να τον έχει ερωτευτεί εκείνη ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Όχι, ποτέ. Είμαι πολύ αντιπαθητικός στα γυρίσματα, γιατί έχω τέτοια αγωνία να βγει καλό που είμαι… θα το πω… μαλ…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top