Ξέσπασε σε κλάματα η Λένα Δροσάκη: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα»

Τη ρώτησαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη και «λύγισε» στην κάμερα

Το πρωί της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και απολογήθηκε για τις κατηγορίες ενός βιασμού και δύο αποπειρών βιασμών, με τις οποίες βαρύνεται.

«Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη, ό,τι έχει απομείνει από αυτό» - Η απολογία του

Εκεί ήταν η Λένα Δροσάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, οι οποίες έφτασαν στο δικαστήριο κρατώντας η μία την άλλη από το χέρι.

Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου έφτασαν στο δικαστήριο πιασμένες χέρι χέρι - Eurokinissi

Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου έφτασαν στο δικαστήριο πιασμένες χέρι χέρι - Eurokinissi

Όπως ήταν φυσικό, η χθεσινή ημέρα ήταν δύσκολη και για τις τρεις γυναίκες. Μάλιστα, η Λένα Δροσάκη λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στην ανοιχτή συζήτηση με τίτλο «Αν δεν ήταν γυναίκα», με αφορμή την παράσταση Photograph51.

Οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη και εκείνη δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. «Η συζήτηση θα είναι για το αν η γυναίκα παλεύει και αντιμετωπίζει θέματα στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Αν αυτή η πάλη που έχει να αντιμετωπίσει η γυναίκα, αναρωτιέμαι τέτοιου είδους συζητήσεις γίνονται από τους άντρες; Παλεύω όλη μου τη ζωή για την ισότητα. Έρχομαι από το δικαστήριο, είμαστε εκεί από τις 8:30 το πρωί. Συγγνώμη, δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα. Δε θέλω να σχολιάσω, σας ευχαριστώ πάρα πολύ».


Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν είμαι βιαστής. Θα το λέω και θα το ξαναλέω»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά κατά τη διάρκεια της απολογίας του. Έκλαψε όταν αναφέρθηκε στον γιο, τη σύζυγό του και την οικονομική καταστροφή την οποία έχουν υποστεί. 

Ο ίδιος τόνισε: «Δεν είμαι ανώμαλος, δεν είμαι βιαστής. Θα το λέω και θα το ξαναλέω. Οι γυναίκες με αγάπησαν. Δε θα δεχόμουν ποτέ να βρεθώ ερωτικά με μια γυναίκα που δε θα ήθελε να βρεθεί μαζί μου. Το θεωρώ υποτιμητικό».

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν έχουμε να φάμε, μας κατέστρεψαν»

Σε άλλο σημείο της απολογίας του, ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα λέγοντας πως «Ο κ. Μπιμπίλας ξέρει ότι δεν είμαι βιαστής και βγαίνει και λέει πως «θα στεναχωρηθεί πολύς κόσμος αν δεν μπει φυλακή ο Φιλιππίδης». Και επιμένει να λέει ότι είναι φίλος μου. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους η ζωή μου έχει γίνει φύλλο και φτερό.»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ξέσπασε σε λυγμούς κατά τη διάρκεια της απολογίας του - Eurokinissi

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ξέσπασε σε λυγμούς κατά τη διάρκεια της απολογίας του - Eurokinissi

Μιλώντας και για άλλους συναδέλφους του και την στάση που τήρησαν, ο κατηγορούμενος είπε: «Αυτό που δεν μου έχουν χρεώσει ακόμη, είναι ότι έκανα φόνο ή ότι προσπάθησα να σκοτώσω άνθρωπο. Επίσης εγώ.. βιάζω σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Πριν τίποτα και μετά τίποτα. Έκανα έναν χρόνο φυλακή. Ξέρετε τι πέρασα εκεί μέσα; Δε θέλετε να ξέρετε! Κοιμάσαι και δεν ξέρεις αν θα ξυπνήσεις. Όχι γιατί θα σου κάνουν κάτι οι κρατούμενοι. Εμένα οι κρατούμενοι μου φέρθηκαν άψογα».

Τόνισε δε, πως όλοι αυτοί: «Ήθελαν να με βγάλουν από το θέατρο και με βγάλανε. Από τη μνήμη και την καρδιά του κόσμου όμως δεν μπορούν να με βγάλουν».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε και σε κάποιους συναδέλφους του, οι οποίοι έχουν μιλήσει εναντίον του από τη στιγμή που ήρθαν στο φως οι καταγγελίες

«Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε από μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη, που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από τη μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δε θα με βγάλουν ποτέ! Ό,τι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν τον Μπέζο, μυστήριος. Με αγαπούν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top