Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Στο αυτόφωρο για τον ξυλοδαρμό της μνηστής του

Αλληλομηνύθηκε το ζευγάρι!

Δείτε το ρεπορτάζ για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ από την εκπομπή του Alpha

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κι η μνηστή του για φραστικό επεισόδιο, λίγο πριν τον ερχομό του 2023

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά απο τροχαίο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Σύμφωνα και με την εκπομπή Super Κατερίνα το περιστατικό συνέβη στις 28 Δεκεμβρίου, όπου κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, συγκεκριμένα στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας. Η σύντροφός του, Νάνσυ, υποστηρίζει πως άσκησε βία σε βάρος του και την ξυλοκόπησε, ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστηρίζει ότι τον εκμεταλλεύτηκε, παρέμεινε μαζί του, χρησιμοποίησε τη δημοφιλία του και την αναγνωρισιμότητά του για συνάψουν σχέση, δημιουργώντας εντυπώσεις κι ότι δέχθηκε βία.

Οι selfies του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και της Νάνσυς... πολλές!

Οι selfies του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και της Νάνσυς... πολλές! /Φωτογραφία Instagram

Σχηματίστηκε δικογραφία για το περιστατικό, αφού εκατέρωθεν υποβλήθηκαν μηνύσεις. Στη συνέχεια ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τον πρώην παίκτη του Survivor, αφού φέρεται να άσκησε βία σε βάρος της συντρόφου του κι αυτός με τη σειρά του υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύντροφό του για εκμετάλλευση.

Η Κατερίνα Καινούργιου αρνήθηκε την τηλεφωνική παρέμβαση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

«Οι περίοικοι άκουσαν την ένταση και το σοβαρό επεισόδιο και αντιλήφθηκαν ότι συνέβη κάτι πιο σοβαρό. Το πλήρωμα της άμεσης δράσης μετέβη στο σπίτι κι οδηγήθηκαν κι οι δύο στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Είναι αυτεπαγγέλτως διωκώμενο αδίκημα», ανέφερε η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου για το περιστατικό.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ποια είναι, εν τέλει, η πραγματική του ηλικία;

Κατά τη διάρκεια προβολής του θέματος στην εκπομπή, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά. Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, αρνήθηκε να δώσει βήμα, τονίζοντας πως δε θέλει από εδώ και στο εξής ο συγκεκριμένος άνθρωπος να φιλοξενηθεί στην εκπομπή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top