Σπύρος Δημητρίου: Αυτή είναι η διαφωνία του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Τι θα ήθελε να κάνει ο γνωστός δικηγόρος;

Δείτε όσα είπε ο Σπύρος Δημητρίου στο Breakfast@Star

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους δικηγόρους είναι σίγουρα ο Σπύρος Δημητρίου, που μετά τον γάμο του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε στα εξώφυλλα των περιοδικών.

Σπύρος Δημητρίου: «Κριντζάρω όταν με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή»

Ο δικηγόρος μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη για τη δημόσια εικόνα του, τον γάμο του με τη γνωστή τραγουδίστρια, την Εύα Καϊλή αλλά και τις πρώτες του εμφανίσεις στην τηλεόραση.

Ο Σπύρος Δημητρίου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μιλώντας στη Λιλή Πυράκη

Ο Σπύρος Δημητρίου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μιλώντας στη Λιλή Πυράκη

Οπως αποκάλυψε, δεν του αρέσει το κέντρο της Αθήνας ενώ σκέφτεται να... πάρει τα βούνα, κάτι με το οποίο η σύζυγός του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, διαφωνεί κάθετα!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Ρομαντικό δείπνο στη Μύκονο

«Τις πρώτες φορές που έβγαινα για δικές μου υποθέσεις στις εκπομπές είχα τεράστιο άγχος. Μιλούσα σαν να δίνω μάθημα στη Νομική, προσπαθούσα να μιλάω πολύπλοκα... δημοσιογράφος μου είπε "Κύριε Δημητρίου με όλο το θάρρος δεν καταλαβαίνουμε ούτε εμείς, ούτε ο κόσμος" κι άρχισα σιγά σιγά να απλοποιώ τη σκέψη και την πληροφορία και το υιοθέτησα και στο δικαστήριο», αποκάλυψε για την τηλεοπτική του εμπειρία. 

Ζουγανέλη: Θεωρώ αγενές να ρωτούν τον πατέρα μου για την προσωπική μου ζωή

Παραδέχτηκε ότι το τηλεοπτικό κομμάτι ικανοποιεί τον ναρκισσισμό που έχουμε όλοι, ενώ αποκάλυψε ότι τον σόκαραν τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για τον γάμο του.  «Εγώ που δεν έχω σχέση με τη σόουμπιζ κι αυτό που λέμε lifestyle, μου έκανε εντύπωση όταν παντρεύτηκα και μια μέρα έβλεπα ένα βίντεο στο YouTube από το γάμο και πήγα στα σχόλια πολύ καλοπροαίρετα. Νόμιζα ότι θα εύχονται οι άνθρωποι κι έγραφαν "ψόφο". Ειλικρινά σοκαρίστηκα. Δεν πίστευα ότι υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος ανοίγει τον υπολογιστή και μπαίνει να βρίσει μόνο. Μην παρεξηγηθώ δε λέμε για μια φωτογραφία σε ένα μέρος ή κάπου πήγαμε μια εκδρομή, μιλώ για την αρρωστημένη καθημερινή ανακοίνωση (σ.σ. των χρηστών στα social media)» ανέφερε ο Σπύρος Δημητρίου.

Πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου

Πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κλείνοντας, απογοητεύτηκε από την απληστία που διέκρινε με την υπόθεση της Εύας Καϊλή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top