Ζουγανέλη: Θεωρώ αγενές να ρωτούν τον πατέρα μου για την προσωπική μου ζωή

Τι είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Νίκο Χατζηνικολάου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε ανοιχτά για την ενόχλησή της σχετικά με τις ερωτήσεις που κάνουν οι δημοσιογράφοι στον πατέρα της για την προσωπική της ζωή!

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη το βράδυ της Κυριακής στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω». Η ίδια τόνισε στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι θεωρεί πολύ αγενές πως κάποιοι ρωτούν συνέχεια τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, για τις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Με καταπιέζει που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή

«Παλαιότερα ήμουν λίγο πιο χαλαρή σε σχέση με αυτό. Ίσως και λόγω ηλικίας. Από όταν η ζωή μου άρχισε να τυλίγεται πλέον με φίλους, συντρόφους, οικογένεια, δεν μ’ αρέσει γιατί συμπαρασύρει και ένα περιβάλλον. Το θεωρώ πάρα πολύ αγενές που ρωτούν τον πατέρα μου για την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει καθόλου στη ζωή. Ακόμα και στους φίλους την μητέρα μας και τον πατέρα μας τους κρατάμε σε μία απόσταση.

Είναι πάρα πολύ αγενές και με θυμώνει πάρα πολύ. Με θυμώνει η ασυδοσία και το ότι δεν σκέφτεται κανείς ότι κάποια πράγματα – και δεν έχει σημασία αν είναι αλήθεια ή ψέματα – σε βάζουν σε μία διαδικασία να νιώθεις ενοχές, να νιώθεις ότι πρέπει να βγεις και να πεις κάτι με το ζόρι.

Νομίζω ότι επειδή είμαστε άνθρωποι που μέσα από το τραγούδι αποκτούμε μία δημόσια εικόνα και κάποιοι μας αγαπούν, δεν θεωρώ απαραίτητο ότι πρέπει να απολογούμαστε και να πέφτουν οι προβολές στο σπίτι μας. Χάνονται οι αξίες οι πραγματικές. Γιατί η οικογένεια και οι φίλοι δε μπορούν να συμμετέχουν σε τέτοια πράγματα, είναι λίγο βλακεία» εξήγησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο γάμος της με τον Σπύρο Δημητρίου περνά κρίση και κάποιοι δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει τον Γιάννη Ζιυγανέλη κατά πόσο αληθεύουν. 

Ωστόσο, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με τον σύζυγό της, διαψεύδοντας τις φήμες χωρισμού.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά μετά τις φήμες περί χωρισμού /Φωτογραφία NDP

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top