Νίκος Ξανθόπουλος: Νοσηλεύεται στην εντατική ο ηθοποιός

Τα προβλήματα υγείας και το άγχος για τη σύζυγό του

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Ξανθόπουλος για την απώλεια του Ανέστη Βλάχου

Σε κεντρική κλινική της Αθήνας εισήχθη επειγόντως ο Νίκος Ξανθόπουλος, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια.

Νίκος Ξανθόπουλος: Ο «άγνωστος» γιος και η επίθεση της ανιψιάς του

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο σπουδαίος ηθοποιός, γνωστός ως «παιδί του λαού», αναμένει την ημέρα που οι γιατροί θα του δώσουν εξιτήριο.

Η κόρη του 88χρονου σήμερα ηθοποιού, Μαρία, επιβεβαίωσε την είδηση των προβλημάτων υγείας κι εισαγωγής του στο νοσοκομείο, χωρίς να κάνει περαιτέρω διευκρινήσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λόγω της προχωρημένης του ηλικίας, κρίθηκε σκόπιμο ο Νίκος Ξανθόπουλος να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο. 

Ο Νίκος Ξανθόπουλος σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του το 2005

Ο Νίκος Ξανθόπουλος σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του το 2005 /Φωτογραφία Eurokinissi

Ο σπουδαίος ηθοποιός που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και χρόνια, ζει με την πολυμελή οικογένειά του σε ένα κτήμα στην Παιανία. Τον περασμένο Μάιο, η αγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη αρρώστησε αρκετά βαριά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί.

Νίκος Ξανθόπουλος: Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών στο σπίτι του ηθοποιού

Όσοι γνωρίζουν τον ηθοποιό, αναφέρουν στην εφημερίδα πως η υγεία του κλονίστηκε από το μεγάλο άγχος που αντιμετώπισε από την περιπέτεια υγείας της συζύγου του. Όλη του η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του, ευχόμενη ότι θα επιστρέψει στο σπίτι σύντομα για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top