Νίκος Ξανθόπουλος: Ο «άγνωστος» γιος και η επίθεση της ανιψιάς του

Η ανάρτηση του ηθοποιού στο Facebook για τον γιο του από τον πρώτο του γάμο

Βίντεο για τη διάρρηξη στο σπίτι του ηθοποιού πριν λίγο καιρό

Ο Νίκος Ξανθόπουλος πρωταγωνίστησε σε δραματικές ταινίες τη δεκαετία του ’60, ενώ είχε και μία αξιοσημείωτη διαδρομή στο λαϊκό τραγούδι.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ζει πλέον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με τη σύζυγό του, Ερυφίλη, σε ένα κτήμα στην Παιανία, όπου τους επισκέπτονται τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Νίκος Ξανθόπουλος: Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών στο σπίτι του ηθοποιού

Ο 87χρονος πρωταγωνιστής των ταινιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου είναι αρκετά ενεργός στα social media. Έτσι, λοιπόν,  θέλησε να ευχηθεί δημόσια «Χρόνια Πολλά» στον γιο του, Γιώργο, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.

Ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά Γιώργο μου… Πολύχρονος κι ευτυχισμένος να 'σαι πάντα γιε μου. Να σε χαιρόμαστε που 'σαι λεβέντης».

Αυτή η ανάρτηση στο Facebook στάθηκε αφορμή για να δεχτεί «επίθεση» από μία ανιψιά του, η οποία αναφέρθηκε στον γιο του, Παναγιώτη, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Ελένη Καρπέτα.

«Θείε Νίκο να χαιρόμαστε τον Γιώργο. Έχεις όμως και άλλο γιο. Από τον πρώτο σου γάμο με τη θεία μου, Ελένη Καρπέτα από την Χιλιαδού, που ήταν επίσης ηθοποιός. Τον λένε Παναγιώτη Ξανθόπουλο και ήταν αρχιτυπογράφος. Σου έχει χαρίσει εγγόνια. Μήπως να το ανέφερες κάποτε; Το λέω με αγάπη», σχολίασε κάτω από το post του ηθοποιού.

Η απάντηση του Νίκου Ξανθόπουλου για τον γιο του, Παναγιώτη 

Ο γνωστός πρωταγωνιστής δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και έδωσε τη δική του απάντηση: «Έχει γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη και μάλιστα πολλές φορές όπως και στο εγγονό μου τον Νίκο».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top