Αποκλειστικό: Η Γιώτα Τριγώνη με τον σύζυγό της στο κέντρο της Αθήνας

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Επικεφαλής Τουρισμού και Πολιτισμού της ΝΔ

Ο φωτογραφικός φακός του Star.gr απαθανάτισε την Επικεφαλής Τουρισμού και Πολιτισμού της ΝΔ μαζί με τον Ιταλό σύζυγο της στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια κοινής εξόδου τους.   

Η Γιώτα Τριγώνη αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις αυξημένες πολιτικές τις υποχρεώσεις για να απολαύσει μία βόλτα στην στολισμένη Αθήνα συνοδευόμενη από την σύζυγο της, Φάμπιο Βαλετσιάνο.

Το ζευγάρι πιασμένο χέρι χέρι, έδειχνε πιο πιο ευτυχισμένο από ποτέ, συνδυάζοντας τη βόλτα του με κάποια ψώνια για τα Χριστούγεννα. Η Γιώτα Τριγώνη για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με την κομψότητα και το στιλ του ντυσίματος της.

Η επικεφαλής Τουρισμού και Πολιτισμού της ΝΔ  λόγω των αυξημένων επαγγελματικών και πολιτικών υποχρεώσεων και τις πολλές ώρες που αφιερώνει στο αντικείμενο της, έχει σαν αποτέλεσμα να μένει μακριά από την οικογένεια της. Έτσι, λοιπόν, η ίδια προσπαθεί ως μητέρα και σύζυγος σε κάθε ευκαιρία να αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο.

Όσο για τα Χριστούγεννα, η Γιώτα Τριγώνη θα ταξιδέψει μαζί με την οικογένεια της στη Ρώμη, η οποία αποτελεί τη γενέτειρα του συζύγου της Φάμπιο Βαλετσιάνο για να γιορτάσουν όλοι μαζί τη γέννηση του Θεανθρώπου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top