Μπρους Γουίλις: Το ενσταντανέ με τη Μουρ, τη Χέμινγκ και τα παιδιά τους

Πρώην, νυν κι απόγονοι σε μια οικογενειακή φωτογραφία για τα Χριστούγεννα

Δείτε βίντεο για τον Μπρους Γουίλις από το Breakfast@Star

Λίγα 24ωρα αφού δημοσίευμα έφερε στο φως της δημοσιότητας την αναθεωρημένη διαθήκη του, ο Μπρους Γουίλις ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με την πρώην, τη νυν σύζυγο και τις κόρες του.

Μπρους Γουίλις: Η νέα ανάρτηση της συζύγου του, μετά τη διάγνωση με αφασία

Μπορεί ο διάσημος σταρ να έβαλε πρώορο τέλος στην καριέρα του καθώς διαγνώστηκε με αφασία, ωστόσο αυτή την περίοδο απολαμβάνει τη γαλήνη και τη θαλπωρή στο σπίτι με τα μέλη της οικογένειάς του. Εξάλλου, ο Γουίλις διατηρεί άριστες σχέσεις και με την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ, με την οποία απέκτησαν τρεις κόρες, την Ταλούλα, τη Ράμερ και τη Σκάουτ ΛαΡού.

Ο Μπρους Γουίλις με τη δέυτερη σύζυγό του, Έμμα Χέμινγκ

Ο Μπρους Γουίλις με τη δέυτερη σύζυγό του, Έμμα Χέμινγκ /Φωτογραφία AP Images

Σύσσωμη, μάλιστα, η οικογένεια του βρέθηκε στο σπίτι όπου μένει με τη δεύτερη σύζυγό του Έμμα Χέμινγκ Γουίλις και τις κόρες τους Έβελιν Πεν και Μέιμπελ Ρέι.

Μπρους Γουίλις: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του για την αφασία

«Είμαστε οικογένεια. Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών», έγραψε η Ντέμι Μουρ στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο προφίλ της στο Instagram.

Η ανάρτηση της Μουρ στο Instagram

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, βλέπουμε τον ηθοποιό μαζί με τις γυναίκες της ζωής του: την πρώην σύζυγό του, τη νυν και τις πέντε κόρες του.

Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ είχαν ένα θυελλώδη γάμο για χρόνια!

Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ είχαν έναν θυελλώδη γάμο για χρόνια! /Φωτογραφία AP Images

Η ανάρτηση έρχεται λίγες ώρες μετά την αποκάλυψε πως ο Μπρους Γουίλις ανανέωσε τη διαθήκη του, αφήνοντας απόένα εκατομμύριο στις κόρες του από τον γάμο με την Ντέμι Μουρ και τα υπόλοιπα χρήματα της περιουσίας τους στην Έμμα Χέμινγκ Γουίλις και τις κόρες τους Έβελιν Πεν και Μέιμπελ Ρέι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top