Μπρους Γουίλις: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του για την αφασία

Ο χολιγουντιανός σταρ αποσύρεται από την ενεργό δράση

Δείτε βίντεο για τον Μπρους Γουίλις από το Breakfast@Star

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα 24ωρα, ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία, με την οικογένειά του να ανακοινώνει αποσύρεται από την υποκριτική

Demi Moore: Ο Bruce Willis διαγνώστηκε με αφασία και αποσύρεται

Η 30χρονη κόρη του, καρπός του έρωτα του 67χρονου ηθοποιού με την Ντέμι Μουρ, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, μετά την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Μπρους Γουίλις με τις κόρες του σε κινηματογραφική πρεμιέρα το 2004 /Φωτογραφία AP Images

Η Σκάουτ Γουίλις, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή του μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του πατέρα της και πόσταρε δύο στιγμιότυπα, στο ένα εκ των οποίων κάθονται δίπλα και κοιτάζονται τρυφερά.

Αφασία: Τι είναι η νόσος με την οποία διαγνώσθηκε ο Bruce Willis

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Μπρους εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε. Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας κι είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως κι εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό», έγραψε η κόρη του Γουίλις στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top